Ο Τσίπρας παρουσίασε τον ...isyriza

Από την Πάτρα όπου περιόδευσε σήμερα, ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε την ψηφιακή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ (isyriza) με την οποία εγκαινιάζεται και η ηλεκτρονική εγγραφή των νέων μελών του κόμματος.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας σε "ανοιχτή

συνέλευση” στην πλατεία Τριών Συμμάχων, κάλεσε τους "δημοκρατικούς πολίτες" να συμπορευτούν με τον ΣΥΡΙΖΑ και να συνδιαμορφώσουν το πρόγραμμά του στην πορεία προς το συνέδριο.

Ο κ. Τσίπρας, παρουσιάζοντας την ψηφιακή πλατφόρμα του ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι θα είναι και εργαλείο "αντικειμενικής ενημέρωσης" καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ είναι απομονωμένος μόνο από μιντιακά φερέφωνα και όχι από τους πολίτες.

Δεν έλειψε η επίθεσή του στην Κυβέρνηση την οποία εγκάλεσε για αυτοδιάψευση των υποσχέσεών της και για επιστροφή στην κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα και τα "ρουσφέτια".

Στο πλαίσιο αυτό ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να συγκροτήσει πρόγραμμα όχι μιας αλλά ...δύο τετραετιών σημειώνοντας:

* Βασικός στόχος να ανοίξουμε τις πόρτες και να αγκαλιάσουμε όλους εσάς, να βρεθούμε δίπλα στις αγωνίες του λαού μας, να συνειδητοποιήσουμε τα λάθη και τις παραλείψεις μας για πρόγραμμα δύο τετραετιών.

* Ο λόγος που κάνουμε αυτές τις συγκεντρώσεις είναι να ακούσουμε τις απόψεις , την κριτική και τις ιδέες σας.

* Πρέπει να αξιοποιήσουμε τις νέες τεχνολογίες . συνδυάζουμε την έναρξη της μεγάλες καμπάνιας για να εγγράψουμε μέλη ενεργά που θα κινητοποιούνται σε τοπικό επίπεδο, θελουμε να κάνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής. ΄μια νέα σχέση του πολίτη με την πολιτική. Σας καλούμε όλες και όλους. δεν εξετάζουμε τις πολιτικές σας ρίζες. Μαζί να φτιάξουμε την Ελλάδα της προόδου και της Δικαιοσύνης.

* Απευθύνουμε πλατύ κάλεσμα συμμετοχής, έχουμε σα στόχο να δημιουργήσουμε ένα ορμητικό ποτάμι με τα ρυάκια από όλη την χώρα, για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τη μεγάλη αλλαγή.

* Εμεις ως κυβέρνηση δεν κάναμε χατίρια στους ολιγάρχες και τα μμε για αυτό λένε είναι απομονωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ. Να έρθουν μαζί μας στα χωριά. Από τα φερέφωνα είναι απομονωμένος ο ΣΥΡΙΖΑ όχι από τους πολίτες.

* Έχουμε μια σκληρή αντιλαϊκή κυβέρνηση που στις πρώτες 100 μέρες έχει διαψεύσει τον μύθο Μακεδονία- Μάτι- Πρόσφυγες. Θυμηθείτε τι λέγανε. Οι μενουμευρωπαίοι θελουν να μας γυρίσουν στο ίδιο μοντέλο της κρατικοδίαιτης ανάπτυξης με ρουσφέτια.

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα