Ο Τσίπρας για την θέση του … Μπαρόζο

08:17 9/5/2013 - Πηγή: Antinews

Προσοχή, δεν είναι Πρωταπριλιά. Αλλά σίγουρα κάποιοι κάνουν πλάκα στον Αλέξη Τσίπρα. Δεν εξηγείται διαφορετικά η πληροφορία που έρχεται από τις Βρυξέλλες. Όπως δήλωσε η πρόεδρος της Ομάδας της Ενωτικής Αριστεράς στο ευρωκοινοβούλιο, Γκαμπριέλα Τσίμερ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να προταθεί ως υποψήφιος του κόμματος της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς για τη θέση του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, όταν από τη θέση αυτή αποχωρήσει ο Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο.

«Εάν η Ευρωπαϊκή Ενωτική Αριστερά αποφάσιζε για έναν υποψήφιο για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αυτός θα μπορούσε να είναι ο Αλέξης Τσίπρας από την Ελλάδα, ένας νέος πολιτικός, που έχει αρχίσει να αναπτύσσει δυναμική και κοινό στην Ευρώπη», φέρεται να δήλωσε η Γερμανίδα ευρωβουλευτής, Γκαμπριέλα Τσίμερ, σε συζήτηση που είχε με δημοσιογράφους.

Η δήλωση έγινε στο Εργαστήριο Αρχισυντακτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου πραγματοποιήθηκε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σούλτς, τον αντιπρόεδρο, Οτμαρ Κάρας, καθώς και τους εκπροσώπους των κοινοβουλευτικών ομάδων, με θέμα «Το μέλλον και οι προοπτικές της Ευρώπης στην κρίση».

Και τώρα φανταστείτε τον Τσίπρα στη θέση του Μπαρόζο. Ο άνθρωπος που θα έπαιζε στα χαρτιά την τύχη του ευρώ να αναλάβει πρόεδρος στην Κομισιόν. Μιλάμε ότι κάποιοι σπάνε μεγάλη πλάκα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Ζοζέ Αλεξίς Τσιπρόζο νέος πρόεδρος και με τα κουτσοαγγλικά του να λέει: «Μαντάμ Μέρκελ, λιγότερη λιγότερη λιτότητα». Αυτό πρέπει να γίνει οπωσδήποτε. Να ζήσουμε και να το δούμε. Θα είναι η κωμωδία με τα περισσότερα Όσκαρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα