Ο κόσμος τι λέει για την απόφαση του Σαμαρά;

Αγαπητοί φίλοι του Αntinews

Είμαι από αυτούς που εως και χθές το βράδυ σκεφτόμουν πολύ σοβαρά  να διαγραφώ από την Ν.Δ μετά από την απόφαση του Προέδρου να στηρίξει το μνημόνιο.

Σήμερα με πιο καθαρή σκέψη χωρίς φυσικά να έχω αλλάξει άποψη σημειώνω τα παρακάτω:

Είναι  διαφορετικό να είσαι Αρχηγός μιας μεγάλης παράταξης εξουσίας ( τα αριστερά κόμματα είτε το θέλουμε είτε όχι δεν είναι κόμματα εξουσίας ) και διαφορετικό να είσαι Βουλευτής.Εμείς οι ίδιοι επιλέξαμε να είμαστε ψηφοφόροι αυτής
της μεγάλης παράταξης , δεν μας το επέβαλε κανείς με το ζόρι.Κάνοντας μια βόλτα  σήμερα το πρωί σε στέκια δεξιών ( και σκληρών μάλιστα) διαπίστωσα ότι η πλειοψηφία συμφώνησε με τις επιλογές του Προέδρου.Δεν πρέπει όμως σε καμιά περίπτωση να λιθοβολούμε σε αυτό το site αυτούς που ψήφισαν ΟΧΙ. Και το ΝΑΙ και το ΟΧΙ ήταν μια δύσκολη απόφαση. Οπως επίσης διαφωνώ κάθετα με τα παρόν και τις απουσίες., γιατί στην Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα ( κ. Μ.Κεφαλογιάννη)Διαφώνησα πολλές φορές  internetika με πολλούς αρθρογράφους του antinews, όπως επίσης και με τον φίλο μου τον Φαήλο, όμως και σε αρκετά συμφωνώ.Ακουσα προσεκτικά τον Πρόεδρο αυτές τις ημέρες και στην κοινοβουλευτική ομάδα  και στην Βουλή , και παρατήρησα ότι  ζοριζόταν πολύ , δεν του έβγαινε εύκολα το ΝΑΙ στο μνημόνιο ( σε αντίθεση με το μπουλντόκ τον Βενιζέλο που μιλούσε λες και ήταν ο Σόιμπλερ), και τον δικαιολογώ σε πολλά σημεία για τις αποφάσεις του.

Κλείνοντας θα πω  μόνο δύο λέξεις . Να έχετε εμπιστοσύνη στον Πρόεδρο.

  ΣΗΜ: Για όσους πούν ότι οι απόψεις μου είναι  κωλοτούμπες λέω μόνο το εξής: εάν ήμουν Βουλευτής θα ψήφισα ΟΧΙ

 makis p

Keywords
Τυχαία Θέματα