Ο Κακλαμάνης δεν μπαίνει με τίποτα στον β΄ γύρο

Κρυφές και φανερές δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης λαμβάνει ένα ποσοστό γύρω στο 8% και σίγουρα κάτω από 10%. Το γνωρίζει και ο ίδιος ότι στον δεύτερο γύρο δεν πρόκειται να μπει ακόμη κι αν γυρίσει ο κόσμος ανάποδα. Όπως γνωρίζει ότι κινδυνεύει να βγει πέμπτος, να τον περάσει ακόμη και ο Κασιδιάρης.

Επίσης, οι δημοσκοπήσεις

δείχνουν ότι ο Γιώργος Καμίνης θα είναι στο β’ γύρο, πιθανότατα θα μπει πρώτος και ακολουθεί ο Αρης Σπηλιωτόπουλος και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης. Μάλιστα, οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για σκληρή μάχη που θα δώσουν οι δύο τελευταίοι για να είναι αντίπαλοι του νυν δημάρχου και να διεκδικήσουν τη νίκη.

Αν, λοιπόν, ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται μιαν ανάσα από τον κ. Σπηλιωτόπουλο έχει και σοβαρές πιθανότητες να τον ξεπεράσει. Κι αυτό γιατί ο κ. Κακλαμάνης κόβει ψήφους που θα μπορούσαν να πάνε στον Τι περιμένει, λοιπόν, ο κ. Κακλαμάνης και δεν παραιτείται αφού δεν έχει καμιά ελπίδα στις εκλογές; Γιατί επιμένει σε μια επιλογή η οποία δείχνει μόνο εκδικητικές τάσεις; Γιατί θέλει να καταστρέψει την υποψηφιότητα του κ. Σπηλιωτόπουλου; Και εν πάση περιπτώσει, γιατί ενώ γνωρίζει από τώρα την τύχη του, επιμένει να δίνει αβάντα στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ και φυσικά στον μεγάλο του αντίπαλο τον κ. Καμίνη;

Ακόμη κι αν στο β’ γύρο πει ο κ. Κακλαμάνης ότι στηρίζει Σπηλιωτόπουλο (αν περάσει αυτός) θα έχει κάνει τεράστια ζημιά στην παράταξή του και είναι σχεδόν σίγουρο ότι το «ρεύμα» Καμίνη με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ θα του δώσει τη νίκη.

Αν θέλει, λοιπόν ο κ. Κακλαμάνης να βοηθήσει τη ΝΔ και τον Άρη, το μόνο που έχει να κάνει είναι να παραιτηθεί ώστε να απελευθερώσει τους ψηφοφόρους του. Αλλιώς θα είναι υπεύθυνος σε περίπτωση που δήμαρχος γίνει ξανά ο Καμίνης ή στην περίπτωση που ο… δήμαρχος Εξαρχείων ξεπεράσει τον κ. Σπηλιωτόπουλο.

Και κάτι για τους «κρυφούς» Κακλαμανικούς μέσα στη ΝΔ. Καλές οι φιλίες, αλλά υπάρχει και η πολιτική. Αν θέλετε να καταστρέψετε το κόμμα σας, δεν έχετε παρά να συνεχίσετε την ίδια τακτική, δηλαδή τη δήθεν ουδέτερη στάση, αλλά υπογείως τη στήριξη στον Κακλαμάνη και την αποδόμηση του Άρη.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα