Ο κ. Βορίδης κάνει τον σταυρό του κάθε ημέρα που έγινε υπουργός

12:35 3/2/2012 - Πηγή: Antinews

Φαίνεται ότι κάποιοι στην κυβέρνηση του κ. Παπαδήμου αποφάσισαν να βολέψουν όσο μπορούν τους δικούς τους ανθρώπους, να φάνε κανένα ξεροκόμματο και να αποκτήσουν και μια κάποια φήμη προκειμένου να διεκδικήσουν στις εκλογές την ψήφο του ελληνικού λαού.

Ο κ. Μάκης Βορίδης, από τότε που πήγε στο Υποδομών δεν έκρυψε ότι τους κολλητούς του από το ΛΑΟΣ θα τους βόλευε

όπου μπορούσε και για όσο μπορούσε. Πριν μερικές ημέρες υπήρξε καταγγελία στη Βουλή από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ότι ο κ. Βορίδης βάζει σε καίριες θέσεις ανθρώπους που είχε κοντά του στο παρελθόν και οι οποίοι είναι ακροδεξιών αντιλήψεων, προερχόμενοι από το Ελληνικό Μέτωπο.

Την… πάπια έκανε ο υπουργός του κ. Καρατζαφέρη. Άλλωστε, ούτε στο όνειρό του δεν είδε τον υπουργικό θώκο, να πάει χαμένη η ευκαιρία;

Απ’ ότι μαθαίνουμε, όμως, πριν μερικές ημέρες ο κ. Βορίδης ξανα-έκανε το θαύμα του. Σε μια εταιρεία που δε θα έπρεπε καν να υπάρχει αποφάσισε να βολέψει ένα ακόμη στέλεχος του ΛΑΟΣ, έτσι για να μην πάνε χαμένες και οι… γνώσεις που έχει ο συγκεκριμένος.

Ο λόγος για την εταιρεία «Υποδομές Κρήτης Α.Ε.» που υποτίθεται ότι ασχολείται με τα έργα υποδομής στην Κρήτη. Ο κ. Βορίδης, λοιπόν, πρότεινε για τη θέση του προέδρου τον φοροτεχνικό κ. Μανούσο Ντουκάκη, άξιο τέκνο της λεβεντογέννας και αποτυχημένο πολιτευτή του ΛΑΟΣ στις προηγούμενες εκλογές. Γιατί άραγε να προτίμησε τον συγκεκριμένο ο κ. Βορίδης; Να γνωρίζει για τα έργα υποδομών, για τις ανάγκες της Κρήτης, να έχει σχέση με τα κατασκευαστικά;

Φυσικά όχι, κολλητός από το … μαγαζάκι του κ. Καρατζαφέρη, να τον αφήσει να πάει χαμένος; Βέβαια, ο κ. Ντουκάκης δε φαίνεται να έχει πρόβλημα οικονομικό ώστε να καρπωθεί το μισθό του προέδρου της εταιρείας. Άλλωστε, είναι γνωστός φοροτεχνικός που βρίσκει πολύ καλές… διεξόδους σε όσους έχουν προβλήματα με τα φορολογικά τους.

Όμως, μια χαρά θα του κάτσει η θέση, το προφίλ του θέλει να φτιάξει ώστε να πάει με άλλο αέρα στις εκλογές που έρχονται. Να χάσει η Βουλή έναν τόσο άξιο πολιτικό; Προφανώς ο κ. Ντουκάκης θα νομίζει ότι είναι απόγονος του Βενιζέλου και ίσως να έχει βλέψεις να κυβερνήσει με το ΛΑΟΣ την έρμη τούτη χώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα