«Ο φασισμός δεν θα περάσει»

18:35 3/2/2018 - Πηγή: Antinews

Ιδού ο κόκκινος φασισμός. Τα φιλαράκια του Αλέξη, του Τόσκα, του Φίλη και των λοιπών… αντιεξουσιαστών της εξουσίας έδειξαν για ακόμη μια φορά το πρόσωπό τους. Επιτέθηκαν στο σπίτι του Μίκη Θεοδωράκη, κεντρικού ομιλητή στο συλλαλητήριο, λίγες ώρες αφότου οι μπαχαλάκηδες του Ρουβίκωνα απειλούσαν εμμέσως ότι «μπορεί να χυθεί αίμα την Κυριακή».

Η προσπάθεια εκφοβισμού του ελληνικού λαού από τους δήθεν προοδευτικάριους της κακιάς ώρας που θέλουν να ξεπουλήσουν την Ελλάδα και η αγωνιώδης προσπάθεια της κυβέρνησης να ανακόψει

το αντικυβερνητικό ρεύμα που δημιουργείται με αφορμή το «Μακεδονικό» δεν πρέπει να περάσει.

Ο αγώνας τώρα, έπειτα από αυτά τα γεγονότα γίνεται πιο ιερός, πιο πατριωτικός, πιο χρήσιμος για τη χώρα. Χωρίς καμιά δόση απειλής, αλλά με πλήρη σύνεση των όσων λέμε ήρθε η ώρα «να τους τελειώσουμε πριν μας τελειώσουν».

Όχι βιολογικά, δεν θα γίνουμε σαν κι αυτούς. Ούτε καν εκφοβιστικά. Άλλωστε είναι τόσο θρασύδειλα ανθρωπάκια που φοβούνται και τη σκιά τους, γι’ αυτό και κρύβονται στην ανωνυμία τους.

Απόλυτα ιδεολογικά το λέμε. Να τελειώσουμε με τον κόκκινο φασισμό, όπως πρέπει να τελειώσουμε και με τον μαύρο. Κανένα έλεος για τους φασίστες όποιο χρώμα κι αν έχουν, όποιο θεό κι αν προσκυνούν.

Δεν είναι ότι επιτέθηκαν στο σπίτι του Μίκη και πρέπει να αντιδράσουμε. Είναι ότι θέλουν να επιβάλουν τη γνώμη τους, να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό σε μια τόσο σημαντική, εθνική στιγμή. Αυτό δεν μπορεί να περάσει έτσι.

Το μήνυμα που πρέπει να δοθεί αύριο είναι ένα: «Ο φασισμός δεν θα περάσει». Ούτε για τη Μακεδονία, ούτε για την Ελλάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα