Ο ευτελισμός του κοινοβουλίου συνεχίζεται…

Ο ευτελισμός του κοινοβουλίου συνεχίζεται καθώς μετά τα κωμικοτραγικά που συνέβησαν με τον Αλέκο Παναγούλη και τη βεντέτα που άνοιξε σχεδόν με όλους τους συναδέλφους του, νέος πόλεμος ξέσπασε.

Αυτή τη φορά μεταξύ της Φωτεινής Πιπιλή και του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ. στον Πειραιά, κ. Κουράκο. Να θυμίσουμε ότι ο κ. Κουράκος ήταν βουλευτής της ΝΔ από το 2004 μέχρι το 2007, ενώ διορίστηκε ως μόνιμος υπάλληλος στη Βουλή με την ιδιότητα του ηλεκτρολόγου.

Στη συνέχεια βρέθηκε στην αγκαλιά του Πάνου Καμμένου.

Όταν την προηγούμενη Τετάρτη έγιναν όλα όσα έγιναν στη Βουλή με τους υπαλλήλους, η κ. Πιπιλή είχε καταγγείλει τον κ. Κουράκο ο οποίος μάλιστα, χειροκροτούσε τον αρχηγό του όταν κατήγγειλε τη ρύθμιση που είχε φέρει ο Γ. Στουρνάρας. Οξύμωρο αφού ήταν και βουλευτής αλλά και υπάλληλος του ευαγούς ιδρύματος.

Η κ. Πιπιλή, σε μια ένδειξη ότι ο πολιτικός λόγος βρίσκεται στα… Τάρταρα είχε πει στον Σκάι:«Είχε το θράσος ο κ. Καμμένος να πει δημοσίως στην Ολομέλεια της Βουλής ότι πρέπει να δοθούν τα ονόματα αυτών που διόρισαν υπάλληλους στη Βουλή και δίπλα του, ο θρασύτατος, ξέχασε ότι είχε το πιο λαμπρό παγκόσμιο παράδειγμα βουλευτή που από το παράθυρο υπήρξε μόνιμος υπάλληλος της Βουλής και εξακολουθεί να είναι».

Ο κ. Κουράκος αντεπιτέθηκε από του βήματος της Βουλής κάνοντας λόγο για «βάναυση επίθεση από νεόκοπους σαμαροφύλακες, χθεσινούς υβριστές του κ. Σαμαρά», ενώ απαντώντας στις επικρίσεις της κυρίας Πιπιλή, σημείωσε: «Δεν απαντώ στην εργαζόμενη που κόλλησε τα πρώτα της ένσημα στην χουντική ΥΕΝΕΔ και που επί χρόνια ήταν στην κρατική τηλεόραση», ενώ πρόσθεσε: «Εκεί που κρέμαγαν οι κλέφτες τ’ άρματα, κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια». Ενώ σχετικά με την ουσία των καταγγελιών, είπε ότι «είμαι επί 15 χρόνια υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας της Βουλής πολύ πριν βγω βουλευτής».

Για να συνεχίσει η κ. Πιπιλή: «Κουράκο,υπάλληλε μόνιμε της βουλής, αν ο χειροκροτητής σου που έκραξες σου καταθέσει αγωγή, γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει ασυλία;»

Κι όλα αυτά γίνονται ενώ ο Γ. Γιακουμάτος χαρακτήρισε τρελό και μεθύστακα τον Παναγούλη, ο Χαϊκάλης έβγαλε μικρόφωνο, ο Τέρενς Κουίκ έβγαλε ταμπέλα που έγραφε «όχι» όσο μιλούσε και ποιος ξέρει τι άλλο θα δούμε το επόμενο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα