Ντέρμπι "οδηγός" αλλά και παγίδα

12:31 5/3/2015 - Πηγή: Antinews

Σε ματς οδηγό για την ημέρα χωρίς βία στα ελληνικά γήπεδα μετατρέπεται ο επαναληπτικός ημιτελικός της ερχόμενης Τετάρτης στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό αλλά και μαζί «παγίδα» για την Ένωση.

Πως συνδυάζονται αυτά τα δυο; Πολύ απλά . Μετά την απόφαση της αυστηροποίησης των μέτρων που θα περάσουν και με νομοθετική ρύθμιση από την κυβέρνηση τα βλέμματα όλων πέφτουν στο μεγάλο

παιχνίδι του Κυπέλλου που αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 50.000 φίλους της Ένωσης.

Οι διαιτητές έχουν πάρει πλέον αυστηρή οδηγία και με την ρίψη της πρώτης φωτοβολίδας θα διακόπτουν το παιχνίδι. Αν κανείς σκεφτεί ότι του αγώνα αυτού θα προηγηθούν δυο παιχνίδια Κυπέλλου με ελάχιστη παρουσία φιλάθλων και μια ολόκληρη αγωνιστική της SuperLeague που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών καταλαβαίνει εύκολα ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση των δυο κορυφαίων ομάδων είναι η μόνη που μπορεί να τεστάρει αντοχές.

Ωστόσο η ΑΕΚ είναι αυτή που θα πρέπει να πάρει όλα εκείνα τα μέτρα ώστε να μην συμβεί τίποτα στις κερκίδες και βέβαια στον αγωνιστικό χώρο αφού είναι σίγουρο ότι θα πέσει πολύ βαρύς ο πέλεκυς και για παραδειγματισμό.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα