Νίκος Δένδιας: Ύμνος στον Κυριάκο Μητσοτάκη

17:58 7/5/2022 - Πηγή: Antinews

Σε πλήρη ταύτιση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εμφανίστηκε στην ομιλία του ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θέλοντας να διασκεδάσει και τις φήμες περί προστριβών στις σχέσεις τους.

Ο κ. Δένδιας δήλωσε περήφανος που ανήκει στη «μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη του Κυριάκου Μητσοτάκη». Αλλά συνολικότερα η ομιλία του ήταν ένας ύμνος στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνησή του: «Η Ελλάδα που όλοι ονειρευόμαστε είναι η Ελλάδα

της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη… Η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι ο τελευταίος κρίκος μιας μακράς αλυσίδας. Είναι συνεχιστής της πολιτικής παρακαταθήκης του ιδρυτή μας, του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Είναι διάδοχος του πολιτικού μέτρου του Γεωργίου Ράλλη. Είναι διάδοχος της υπευθυνότητας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Είναι διάδοχος της πολιτικής του μεσαίου χώρου και της εθνικής υπερηφάνειας του Κώστα Καραμανλή. Είναι διάδοχος της πολιτικής ενάντια στα άκρα, όπως το καρκίνωμα της Χρυσής Αυγής, από την κυβέρνηση Σαμαρά… Η οικονομία, παρά την πρωτοφανή κρίση, αντέχει και αναπτύσσεται γιατί η Κυβέρνηση Μητσοτάκη απέδειξε ότι η Ελλάδα είναι πλέον ένας ασφαλής επενδυτικός προορισμός… Φίλες και φίλοι, η Κυβέρνηση Μητσοτάκη χτίζει την Ελλάδα του 21ου αιώνα».

Αλλά και για τα θέματα της αρμοδιότητάς του ανέφερε: « Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη, έκανε πραγματικότητα την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης». Για να μην υπάρχουν μάλιστα παρερμηνείες για τον δικό του ρόλο στην αντιπαράθεσή του με τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου ξεκαθάρισε: «Και για να ξέρουμε τι λέμε: Μιλάει καθαρά και ξάστερα η κυβέρνηση Μητσοτάκη. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μιλάει καθαρά και ξάστερα μέσα στην Άγκυρα, μπροστά τους Τούρκους».

The post Νίκος Δένδιας: Ύμνος στον Κυριάκο Μητσοτάκη appeared first on antinews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα