Νέα επεισόδια στην Αμυγδαλέζα

Ούτε λίγες ώρες δεν πέρασαν από την ανακοίνωση του λουκέτου στην Αμυγδαλέζα και της απόλυσης μέρους των αλλοδαπών που κρατούνται εκεί και ξεκίνησαν επεισόδια. Μάλιστα κάποιοι αποπειράθηκαν να αποδράσουν!

Τα επεισόδια ξεκίνησαν λίγο μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε κοντέινερ το οποίο καταστράφηκε. Όπως έγινε γνωστό, η φωτιά προκλήθηκε πιθανότατα από βραχυκύκλωμα στον θερμοσίφωνα και σβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία πριν επεκταθεί σε άλλους χώρους.

Ωστόσο, με αφορμή το συγκεκριμένο

περιστατικό, αρκετοί αλλοδαποί ξεσηκώθηκαν και κάποιοι έβαλαν φωτιά σε δεύτερο κοντέινερ το οποίο καταστράφηκε.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες δεν μπήκαν στον χώρο κράτησης, γι’ αυτό δεν υπήρξαν συμπλοκές.

Μια ομάδα αλλοδαπών, όμως, που απαιτούσαν να αφεθούν ελεύθεροι εδώ και τώρα, επιχείρησαν να αποδράσουν από τον εξωτερικό φράκτη του Κέντρου Κράτησης, αλλά τους απέτρεψαν οι αστυνομικοί που ήταν απέξω.

Φαίνεται ότι ο Γ. Πανούσης ξέχασε να τους ανοίξει την πόρτα και αποφάσισαν να πηδήξουν από το παράθυρο. Το περιστατικό αυτό δεν δείχνει ότι οι αλλοδαποί που βρίσκονται εκεί είναι εγκληματίες. Μπορεί πράγματι να είναι βασανισμένοι άνθρωποι. Δείχνει όμως, πόσο εγκληματική είναι η δήθεν προοδευτική μεταναστευτική πολιτική που θα εφαρμόσουν διάφοροι καθηγητές.

Να μας το θυμηθείτε θα ζήσουμε πολύ άσχημες στιγμές. Οι μουσαφίρηδες όταν θα βγουν έξω και θα αλωνίζουν στην Αθήνα (εποπτεία εν ελευθερία το λέει ο Πανούσης) θα προκαλέσουν πολύ σοβαρό θέμα. Και να δούμε πώς θα τρέχουν να το μαζέψουν.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα