Μυστική συνάντηση Καψή – Κεδίκογλου – Μάναλη για να αποκαλυφθεί το αδιέξοδο στην κάλυψη της Προεδρίας της Ε.Ε.

Δεν βγαίνει το χρονοδιάγραμμα για την επάρκεια της “ΔΤ” για μια αξιοπρεπή και σοβαρή τηλεοπτική κάλυψη της ελληνικής προεδρίας της Ε.Ε. Από ό,τι φαίνεται, αυτά που χωρίζουν τον υφυπουργό για τη Δημόσια Ραδιοτηλεόραση Παντελή Καψή με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου και τον ειδικό διαχειριστή για την ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη είναι περισσότερα από όσα τους ενώνουν. Του λόγου το αληθές αποδείχθηκε σε ευρεία σύσκεψη στο ΥΠΕΞ με στόχο να υπάρξει μια πρώτη αποτύπωση των αναγκών και των ζητουμένων για την καλύτερη δυνατή κάλυψη

της Προεδρίας της Ε.Ε. Ενώ ο μηχανισμός θα έπρεπε λογικά να ήταν ήδη ετοιμοπόλεμος δύο μήνες πριν την ανάληψη της προεδρίας που ξεκινάει την 1η Ιανουραίου, έρχονται οι τεχνικοί σύμβουλοι της “ΔΤ” να διαμηνύσουν ότι απαιτείται ένα διάστημα δυο μηνών για να διαχειριστούν το στήσιμο του εξοπλισμού στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τις τεχνικές απαιτήσεις της προεδρίας.

“Εφόσον οι εγκαταστάσεις δεν ανακτηθούν τότε το κόστος θα είναι δυσβάσταχτο” αφού θα χρειαστεί να γίνουν συμβάσεις με ιδιωτικές εταιρείες δορυφορικής μετάδοσης του τηλεοπτικού σήματος και δίνοντας ένα παράδειγμα ανέφεραν ό,τι “μιλάμε για δεκάδες εκατομύρια ευρώ”.

Ο Π.Καψής θεωρεί ότι εδώ “παίζεται” όλο το “στοίχημα” αλλά και το κεφάλι του μιας και ο Σίμος Κεδίκογλου λίγη σχέση και ευθύνη έχει με τα πράγματα, πόσο μάλλον ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Σταμάτης. Ο δε Γκίκας Μάναλης, καθόταν στη σύσκεψη αμίλητης, προφανώς σκεπτόμενος τα μελλοντικά του καθήκοντα στην Attica Bank.

Keywords
Τυχαία Θέματα