Ζ. Ντράγκιτς (Μάλαγα): Πρόκληση οι αγώνες κόντρα στον ΟΣΦΠ

Αντίστροφα μετρούν στη Μάλαγα για την πρεμιέρα στην Ευρωλίγκα, στην έδρα του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού, την ερχόμενη Παρασκευή (18/10). Η ομάδα της Ανδαλουσίας μπήκε «με το δεξί» στο ισπανικό πρωτάθλημα επικρατώντας 97-78 της Εστουδιάντες και πλέον συγκεντρώνεται στη δύσκολη αποστολή που έχει απέναντι στους «ερυθρόλευκους».

Ο Σλοβένος διεθνής της Μάλαγα, Ζόραν Ντράγκιτς, δήλωσε ενόψει του αγώνα στο Φάληρο: «Είχαμε καλή απόδοση απέναντι στην Εστουδιάντες, αλλά πρέπει να παίζουμε καλά για μεγαλύτερα

διαστήματα, ειδικά με αντιπάλους του επιπέδου του Ολυμπιακού. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς μπροστά μας, στο ΣΕΦ, αλλά παράλληλα είναι ένα παιχνίδι από αυτά που αρέσουν σε κάθε παίκτη γιατί αποτελούν τεράστια πρόκληση».

Απέναντι στην Εστουντιάντες πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στην ανδρική ομάδα της Μάλαγα ο γιος του Άρβιντας Σαμπόνις, Ντομάντας. Μάλιστα, έγινε και ο νεαρότερος παίκτης που έχει αγωνιστεί στην ανδρική ομάδα της Μάλαγα, σε ηλικία 17 ετών, 5 μηνών και 10 ημερών. Ο προηγούμενος κάτοχος του συγκεκριμένου ρεκόρ στη Μάλαγα ήταν ο Μίκι Σερβέρα, που πάτησε πρώτη φορά στο παρκέ σε επίσημο αγώνα με την ανδρική ομάδα ων 10 ημέρες μεγαλύτερος από τον Ντομάντας Σαμπόνις.

Σήμερα, μάλιστα, στο κλειστό «Μαρτίν Καρπένα» παρουσιάστηκε η χορηγική συμφωνία της διοίκησης της Μάλαγας με το γραφείο τουρισμού της Ανδαλουσίας για 8η διαδοχική χρονιά, μία χορηγία που αφορά αποκλειστικά στους αγώνες της Μάλαγας στην Ευρωλίγκα.

Ε.Τ

Keywords
Τυχαία Θέματα