Με το καλημέρα στα δύσκολα ο Γεωργιάδης

12:42 4/3/2014 - Πηγή: Antinews

Ο Χούμπ Στέφενς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του ΠΑΟΚ ωστόσο η πορεία του Δικεφάλου συνεχίζεται και τα δύσκολα έρχονται τις επόμενες κιόλας μέρες.

Ο Ολλανδός έφυγε στην κυριολεξία νύχτα με απόφαση του Ιβαν Σαβίδη μετά τη νέα αποτυχία του ΠΑΟΚ στην Κρήτη και πλέον τα κάρβουνα απο την φωτιά καλείται να βγάλει ο Γιώργος Γεωργιάδης που αποτελεί την λύση του υπηρεσιακού προπονητή.

Ο 42χρονος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής θα παίξει για δεύτερη φορά το ρόλο του υπηρεσιακού όπως είχε κάνει και το 2013 μετά την απομάκρυνση του Γιώργου Δώνη από τον μαυρόασπρο πάγκο. Αυτή τη φορά όμως με την διαβεβαίωση της διοίκησης ότι θα παραμείνει ως το τέλος της σεζόν προκειμένου να διαχειριστεί την προσπάθεια του Δικεφάλου να βγει στο Τσάμπιονς Λίγκ αλλά και να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου ξεπερνώντας το διπλό εμπόδιο του Ολυμπιακού με τον οποίο θα αγωνιστεί σε διπλό ημιτελικό.

Με τους ερυθρόλευκους βέβαια θα κληθεί να κάνει και το δεύτερο ντεμπούτο του στον πάγκο του ΠΑΟΚ αφού θα τους αντιμετωπίσει στην Τούμπα την ερχόμενη Κυριακή στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

Δύσκολη αρχή για τον Καβαλιώτη τεχνικό που ωστόσο θα έχει τη στήριξη του κόσμου του ΠΑΟΚ

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα