Στο ψηφοδελτιο του π. κονσουλα ο γιαννης λοβερδος...

12:12 4/3/2014 - Πηγή: Fimotro
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΑΙ Ο ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΔΗΣ
Ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος και ο ηθοποιός Γιάννης Ευαγγελίδης είναι δύο από τις τελευταίες και πλέον δυνατές μεταγραφές του Παναγιώτη Κόνσουλα. Ο Π. Κόνσουλας, μετά από ένα...
διάστημα κατά το οποίο κρατούσε χαμηλούς τόνους και κλειστά χαρτιά πλέον βγήκε δυναμικά στο προσκήνιο. Αρχικά όπως είχε τονίσει και στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε (βλ. σχετικό ρεπορτάζ εδώ) διερεύνησε
την δυνατότητα δημιουργίας μίας παράταξης διευρυμένης συνέναισης, κάτι που τελικά δεν κατέστη εφικτό. Κατόπιν τούτων, διεκδικεί με αξιώσεις τη νίκη στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές ως επικεφαλής της Ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «Βύρωνας Καθαρή Επιλογή».

Οι εν λόγω προσχωρήσεις είναι δύο από τις πολλές που γίνονται το τελευταίο διάστημα στο ψηφοδέλτιο του κ. Κόνσουλα, διαψεύδοντας με τον τρόπο αυτό όσους τον ήθελαν να μην μπορεί να συγκεντρώσει ψηφοδέλτιο.

Ο δρόμος βέβαια για την κάλπη είναι τόσο κοντινός αλλά και συνάμα τόσο μακρινός πολιτικά που οι όποιες προβλέψεις είναι εξαιρετικά επισφαλείς. Τα μηνύματα, ωστόσο, που λαμβάνονται σύμφωνα με συνεργάτες του κ. Κόνσουλα, από την κοινωνία είναι θετικά.
Πηγή : elgnomi.gr
Keywords
Αναζητήσεις
ιωαννης λοβερδος, γιάννης λοβέρδος
Τυχαία Θέματα