Με χάος απειλούν τα «συντρόφια» του ΣΥΡΙΖΑ

23:02 4/5/2016 - Πηγή: Antinews

(Ανανεωμένο) Διαβάζουμε στην γνωστή αναρχική ιστοσελίδα που όλο την κλείνουν κι όλο αυτή συνεχίζει να λειτουργεί ότι οι Πυρήνες της Φωτιάς, τα έξι μέλη που είναι στη φυλακή, μαζί και ο γνωστός «αγωνιστής» Νίκος Ρωμανός με κείμενά τους απειλούν με πόλεμο. Συγκεκριμένα ο Ρωμανός, το παλικάρι εκείνο για το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ και τα λοιπά αριστερά γκρουπούσκουλα είχαν στήσει σόου για την απελευθέρωσή του όταν

αυτός έκανε απεργία πείνας, ζητά να σταλεί «ένα ξεκάθαρο μήνυμα σε κράτος και φασίστες πως η επιλογή να στοχοποιούνται οι αναρχικές καταλήψεις είναι μια επιλογή η οποία θα απαντηθεί με τον τρόπο που αρμόζει, με επιθέσεις, σαμποτάζ και πολύμορφο αγώνα με όλα τα μέσα».

Δηλαδή το καλόπαιδο από τα βόρεια προάστια που έγινε 17 χρονών ληστής τραπεζών με καλάσνικοφ απειλεί τώρα με νέα χτυπήματα, προφανώς τυφλά κατά αθώων πολιτών.

Με τη σειρά τους, και οι Χάρης Χατζημιχελάκης, Θεόφιλος Μαυρόπουλος, Γιώργος και Μιχάλης Νικολόπουλος, Δαμιανός Μπολάνο και Παναγιώτης Αργυρού, που είναι έγκλειστοι ως μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, κάνουν λόγο για δράσεις και για «μαύρο Μάιο» και καλωσορίζουν την πρόταση και το κάλεσμα για μια συντονισμένη εκστρατεία δράσης τον μήνα Μάιο, «που θα λειτουργήσει ως μια απάντηση από τη μεριά της αναρχίας απέναντι σε όλες τις επιθέσεις των τελευταίων μηνών. Μια τέτοια εκστρατεία που θα κινείται πάνω στις αρχές και τη λογική της αναρχικής πολυμορφίας και του άτυπου συντονισμού της αναρχικής δράσης, όπως αυτά εκδηλώθηκαν στη πράξη μέσα από το Μαύρο Δεκέμβρη».

Αυτούς τους τύπους που ζουν τζάμπα στη φυλακή κάποιοι που είναι σήμερα σε υπουργικούς θώκους τους υποστήριζαν.

Να θυμίσουμε τις πορείες που διοργάνωνε ο ΣΥΡΙΖΑ; Τις ερωτήσεις που έκαναν βουλευτές και καταφέρονταν κατά της κυβέρνησης Σαμαρά; Να θυμίσουμε τι έλεγε η Νεολαία; «Η αλληλεγγύη στον Ν. Ρωμανό πληθαίνει, τόσο από τα μέσα με απεργίες πείνας συντρόφων των κρατουμένων, όσο κι από τους χιλιάδες ανθρώπους που κινητοποιούνται στην Ελλάδα και αλλού. Ο αγώνας αυτός πρέπει να γίνει υπόθεση ολόκληρης της πληττόμενης και αγωνιζόμενης κοινωνίας προκειμένου να τον οπλίσει με αλληλεγγύη και να είναι νικηφόρος για όλες και όλους μας. Δε θα επιτρέψουμε να γίνει η κοινωνία φυλακή, θα τους ανατρέψουμε για να ζήσουμε όπως εμείς επιθυμούμε!»

Αυτά έγραφαν τον Δεκέμβριο του 2014 οι Συριζαίοι και υποστήριζαν κάποιους που δεν το έχουν σε τίποτε να βάλουν μια βόμβα και να σκοτώσουν δύο – τρεις γιατί είναι... ταξικοί εχθροί. Θαυμάστε τους λοιπόν τώρα από την ασφάλεια των φυλακών να απειλούν πολίτες.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα