Με μπινελίκια και βρισιές θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ιδού το ήθος της Αριστεράς. Ο κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης, που εκδιώχθηκε από την ΕΡΤ γιατί είχε φτιάξει «φωλιά» Συριζαίικη και βρήκε τις πόρτες ανοικτές το μαγαζί του Τσίπρα, αποκαλεί τον πρωθυπουργό της χώρας μα….κα.

Ο άνθρωπος που απέλυε και δεν πλήρωνε εργαζόμενους αλλά που υπερασπίζεται το δίκαιο του εργάτη και πολεμά τα μνημόνια, προχωρά σε μια απίστευτη επίθεση στον Αντώνη Σαμαρά,

δείγμα των ατόμων που έρχονται να καταλάβουν την εξουσία. Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο» αναφέρθηκε στον πρωθυπουργό επικαλούμενος δημοσίευμα του γαλλικού περιοδικού L' Express τονίζοντας: «Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ...α. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι τον λένε. Είναι ότι είναι μ...ας».

Οι απαξιωτικές αυτές αναφορές του κ. Αρβανίτη, εκ των βασικών εκφραστών της καθημερινής επικοινωνιακής τακτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έγιναν δημοσίως σε εκδήλωση στη Λαμία για τα μέσα ενημέρωσης με θέμα: «Η κρατική βία στα χρόνια των μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ».

Τι λέει ο κ. Τσίπρας για τον κολαούζο του; Τον αντικειμενικό δημοσιογράφο που σιτίζονταν από το κράτος για να κάνει νούμερα 0,1% και μετά αποφάσισε να γίνει επαναστάτης; Υιοθετεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αυτές τις εκφράσεις;

Σε ανακοίνωσή της η Μαρία Σπυράκη επισημαίνει, ότι «οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν. Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού “ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ”, ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο».

Η εκπρόσωπος της ΝΔ συνεχίζει σημειώνοντας ότι «το ερώτημα είναι, πλέον, αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη. Η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του. Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν, εδώ και τώρα, την υβριστική συμπεριφορά του».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα