Μαγιόρκα: δωρεάν ποτά σε όσες κάνουν στοματικό σεξ

11:33 4/7/2014 - Πηγή: Antinews

Πολλά ακούγονται για τα όργια σε κάποια νεανικά τουριστικά θέρετρα –κι ακόμα περισσότερα γίνονται. Αυτή τη φορά, στο στόχαστρο έχουν βρεθεί δύο μπαρ στη Μαγιόρκα, όταν έγινε γνωστό ότι προσφέρουν δωρεάν ποτά σε όσες γυναίκες κάνουν πεολειχία στους πελάτες. Η «προσφορά» τράβηξε την προσοχή των τοπικών αρχών, όταν άρχισε να κυκλοφορεί ένα βίντεο στο διαδίκτυο, το οποίο έδειχνε μια γυναίκα σε ένα κλαμπ, στον δημοφιλές τουριστικό προορισμό Μαγκαλούφ, να κάνει… «μίνι-πεολειχία » (τουτέστιν μικρής χρονικής διάρκειας) σε νεαρούς τουρίστες.

Η κυβέρνηση των Βαλεαρίδων Νήσων και το τοπικό δημαρχείο ψάχνουν πλέον τα μέτρα που πρέπει να λάβουν. Αλλά οι αρχές παραδέχονται επίσης ότι είναι σε δύσκολη θέση, γιατί δεν υπάρχουν νομικά μέτρα που μπορούν να ληφθούν κατά των κλαμπ. «Είναι ηθικά μεμπτό και ταπεινωτικό για όσους συμμετέχουν, αλλά είναι μια πράξη που πραγματοποιείται μεταξύ ενηλίκων, οι οποίοι είναι ελεύθεροι να κάνουν ό,τι νομίζουν ότι είναι σωστό, εφ 'όσον κανείς δεν τους εξαναγκάζει» είπε η Ιζαμπέλ Λινάς, διευθύντρια του Ινστιτούτου Γυναικών του νησιού. Πρόσθεσε επίσης ότι η τάση ήταν «ανησυχητική», ενώ παραδέχτηκε ότι το φαινόμενο δεν περιορίζεται σε μερικά μπαρ στο Μαγκαλούφ.

Οι ιδιοκτήτες των μπαρ πάλι (και νοσταλγοί της εποχής Κλίντον), έχουν θυμώσει που η «προσφορά» έχει λάβει τόσο μεγάλη προσοχή. Η ιστορία «αποσπά την προσοχή» από τα πραγματικά προβλήματα της Πούντα Μπαλένα, δήλωσε ένας ιδιοκτήτης μπαρ στην El Mundo. «Οι οργανισμοί και οι επιχειρήσεις επενδύουν πολλά χρήματα για να βελτιώσουν το Μαγκαλούφ και την εικόνα του και δεν είναι δίκαιο που όλο αυτό το έργο έχει καταστραφεί από λίγες ανέκδοτες ιστορίες για την Πούντα Μπαλένα κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών», είπε ένας άλλος ιδιοκτήτης μπαρ.

http://www.thelocal.es/20140703/majorca-bars-slammed-over-sex-for-drinks-deal

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Αναζητήσεις
sex potase
Τυχαία Θέματα