Δεν είναι η ΔΕΗ το πρόβλημα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι και η κατάρρευση της κυβέρνησης

10:33 4/7/2014 - Πηγή: Antinews

Αν θα μπορούσε κανείς να περιγράψει αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους Σκοτεινόπουλους της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ είναι ένα: «Το επόμενο επεισόδιο του έργου: Επέλαση στα Χειμερινά Ανάκτορα».

Εδώ και δύο χρόνια ο Αλέξης Τσίπρας έκανε τα αδύνατα δυνατά για να ρίξει την κυβέρνηση. Προέβλεψε καμιά τριανταριά φορές εκλογές.

Μίλησε καμιά 100ή φορές για πραξικόπημα. Κατηγόρησε 1.000 φορές την κυβέρνηση για προδοσία και προσέβαλε χιλιάδες φορές τους βουλευτές της συγκυβέρνησης.

Ποιοι, τα αριστερά γκρουπούσκουλα του ΣΥΡΙΖΑ μιλάνε για πατριωτισμό και κουνάνε το δάχτυλο.

Δύο χρόνια τώρα η επέλαση στα Χειμερινά Ανάκτορα δεν πέτυχε. Όσο κι αν προσπάθησαν να μπαχαλοποιήσουν τα πάντα δεν το κατάφεραν. Με νύχια και με δόντια προσπάθησαν να ξεσκίσουν τις σάρκες όσων προσπάθησαν να σώσουν τη χώρα από την καταστροφή. Μπορεί η κυβέρνηση να έκανε σοβαρά λάθη τα οποία έχουμε θίξει ουκ ολίγες φορές, όμως κανείς δεν αμφισβητεί ότι η Ελλάδα είναι εντός του ευρώ και διεκδικεί μια ελπίδα για το μέλλον.

Αυτή την ελπίδα ο κ. Τσίπρας και οι «ποντικοί» της Αριστεράς θέλησαν να την σβήσουν. Με διαδηλώσεις, με επεισόδια που ποτέ δεν καταδίκασαν, με αθλιότητες μέσα στη Βουλή, με την εισαγγελέα Κωνσταντοπούλου και τον Παναγούλη. Με εκστρατεία κατασυκοφάντησης της Ελλάδας στο εξωτερικό. Με ύβρεις και προσωπικές επιθέσεις σε βάρος του πρωθυπουργού και των υπουργών. Δεν τα κατάφεραν και ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι. Και τώρα κάνουν την τελική επίθεσή τους με Δούρειο Ίππο τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Με τον Ερνέστο Τσε Φωτόπουλο, το πρασινοφρουρό που βάφτηκε ροζ.

Δεν είναι η ΔΕΗ το πρόβλημά τους, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι και η κατάρρευση της κυβέρνησης. Η βουλιμία της εξουσίας του εξωθεί στο να κάνουν τα πάντα. Μακιαβελιστές του χειρίστου είδους έστησαν μια ιδιότυπη και εντελώς εξωθεσμική συμμαχία στην οποία τσίμπησαν οι θλιβεροί Πάνος Καμμένος και ο κυρ Φώτης Κουβέλης. Ο κυβερνητικός εταίρος που νομίζει ότι θα διασωθεί κάνοντας το ξεσκονόπανο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο ο Κουτσούμπας δεν έπεσε στην παγίδα. Σιγά μην καθαρίζει τις σκάλες της Κουμουνδούρου.

Ο μαγικός αριθμός 120 είναι το στοίχημά τους. Πώς να τους μαζέψουν για να μπλοκάρουν την κυβέρνηση τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πρόβα είναι η ΔΕΗ και σιγά που νοιάστηκαν για το αν θα ιδιωτικοποιηθεί. Παρτάκηδες είναι που φλερτάρουν αδιάντροπα με την εξουσία και κάνουν τα πάντα γι’ αυτή.

Θα πέσουν έξω όμως για άλλη μια φορά. Διότι ο λαός τους έχει πάρει χαμπάρι πόσο ύπουλοι είναι. Κι αν αυτή η κυβέρνηση δεν έκανε τόσα λάθη μαζεμένα ίσως να έμενε για 10 χρόνια στην εξουσία. Όμως, οι αθλιότητες του Τσίπρα δίνουν και σε μια μέτρια κυβέρνηση μπόνους. Άγαλμα θα του στήσουν του κυρ Αλέξη.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα