Λουστείτε τώρα τους ψεύτες και τους κλέφτες συνειδήσεων

Tα παζάρια του κουαρτέτου με την ελληνική κυβέρνηση συνεχίζονται και ενώ φαίνεται να υπάρχει εμπλοκή, εντούτοις δεν πιστεύουμε ότι θα ζήσουμε… καλοκαιρινά επεισόδια απλά και μόνο γιατί η παρέα του Αλέξη έχει γαντζωθεί για τα καλά στην εξουσία. Οι Ευρωπαίοι από την πλευρά τους δίνουν συνεχώς παρατάσεις για να βρεθούν λύσεις με το πιο «καυτό» μέτωπο να είναι αυτό των πλειστηριασμών. Κι εδώ προσέξτε τι διέρρεε χθες το Μαξίμου.

«Η διαπραγμάτευση με τους θεσμούς συνεχίζεται και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια προκειμένου να υπάρξει σύντομα συμφωνία που θα αφορά τον νόμο Κατσέλη και τα επιχειρηματικά

δάνεια.

1. Στόχος της κυβέρνησης είναι να προστατευθεί η λαϊκή κατοικία σε ποσοστό που θα φτάνει στο 60%.

2. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξουν δικλείδες ασφαλείας προκειμένου να προστατευθούν νοικοκυριά που ήταν συνεπή στις υποχρεώσεις τους, σε μεγάλο ποσοστό, και σήμερα αδυνατούν να συνεχίσουν να εκπληρώνουν τις δόσεις τους. Θα πρέπει, βέβαια, να έχουν διάθεση συνεργασίας.

3. Μέτρα και κριτήρια θα υπάρξουν προκειμένου να μην προστατευτούν όσοι σκοπίμως, εκμεταλλευόμενοι τη συγκυρία, δεν εκπληρώνουν τις υποχρεώσεις τους.

4. Θα μπει πλαφόν στον αριθμό των πλειστηριασμών που θα μπορεί να προχωρά η τράπεζα μέσα σ’ ένα χρόνο.

5. Θα υπάρχουν κριτήρια που θα αφορούν την αντικειμενική αξία της κατοικίας, το ετήσιο εισόδημα, ενώ δεν θα υπάρξει κανένα κριτήριο ένταξης στο νόμο Κατσέλη που θα αφορά τα συνολικά χρέη του δανειολήπτη.

Προσέξτε τα όλα αυτά. Η κυβέρνηση του Τσίπρα που κατηγορούσε κάποτε τον Σαμαρά τώρα είναι αυτή που θα πάρει όλα αυτά τα σκληρά μέτρα.

Όχι, δεν είναι η επάρατη Δεξιά και ο κακός Σαμαράς που θα παραδώσουν τα σπίτια του κοσμάκη στα ξένα κοράκια ή θα τα οδηγήσουν στο σφυρί. Δεν είναι οι… Γερμανοτσολιάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που θα φέρουν τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας. Η κυβέρνηση της Αριστεράς τα φέρνει όλα αυτά. Ο αριστερός Αλέξης Τσίπρας είναι αυτός που θα πετάξει έξω από τα σπίτια τους όσους δεν πληρώνουν. Και καλά, τους επαγγελματίες μπαταχτσήδες να τους πετάξει. Τι θα γίνει, όμως, με ένα μεγάλο ποσοστό που δεν μπορούν να πληρώσουν; Ποια είναι οι δικλείδες ασφαλείας για τις οποίες μιλά το Μαξίμου; Ποιο είναι το 40% που κινδυνεύει να χάσει τα σπίτια του;

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έλεγε ότι θα προστατευτεί ακόμη και το 90% της πρώτης κατοικίας; Ναι λοιπόν, η κυβέρνηση της Αριστεράς θα σας πάρει τα σπίτια κακόμοιροι Έλληνες που δεν έχετε να πληρώσετε τις δόσεις.

Όπως η κυβέρνηση της Αριστεράς θα τσεκουρώσει τις συντάξεις και έπονται και οι μισθοί. Ο Αλέξης θα βάλει κι άλλους φόρους, αυτός ο… ριζοσπάστης που θα άλλαζε την Ευρώπη θα αυξήσει τα τέλη κυκλοφορίας. Θαυμάστε τους αριστερούς που στηρίξατε. Δεν σας άρεσαν οι κακοί δεξιοί που δεν έφεραν ποτέ πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας. Λουστείτε τώρα τους ψεύτες και τους κλέφτες συνειδήσεων.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα