Κοινή πορεία, ίδια αγωνία για Ολυμπιακό - ΠΑΟ

Μπορεί το Πάσχα να πέρασε για τους Έλληνες , η Μεγάλη Τετάρτη όμως για τις ομάδες μπάσκετ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού είναι η αυριανή. Οι δυο «Αιώνιοι» διανύουν κοινή πορεία στην Ευρωλίγκα και ζουν την ίδια αγωνία για τον μεγάλο στόχο της πρόκρισης στο Φάιναλ Φορ

της διοργάνωσης.

Αμφότεροι , αφού γνώρισαν από δυο ήττες στις έδρες των ομάδων που μπήκαν με πλεονέκτημα στην προημιτελική φάση , ο Ολυμπιακός στην Μαδρίτη από τη Ρεάλ και ο Παναθηναϊκός στην Μόσχα από την ΤΣΣΚΑ, κατάφεραν να πάρουν παράταση ζωής κερδίζοντας την Δευτέρα του Πάσχα τα πρώτα παιχνίδια στις έδρες τους σε ΣΕΦ και ΟΑΚΑ αντίστοιχα. Για να επιδιώξουν την μεγάλη ανατροπή στο 5ο παιχνίδι θα πρέπει την Τετάρτη του Πάσχα να κάνουν το 2-2 σε Πειραιά και Αθήνα αντίστοιχα .

Οι δυο ομάδες παίζουν με διαφορά λίγων ωρών αφού ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΤΣΣΚΑ στο κλειστό του ΟΑΚΑ στις 19:30 ενώ ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στο ΣΕΦ την Ρεάλ στις 21:45. Με νίκες ετοιμάζουν και πάλι βαλίτσες και Μαδρίτη και Μόσχα . Σε διαφορετική περίπτωση θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη μάχη των play off του πρωταθλήματος.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα