Ν.Χαζηνικολάου: Το deal or not to deal με τον Σταύρο Θεοδωράκη;

Φωτιές ανάβει στο τηλεοπτικό σκηνικό η προγραμματισμένη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Διαδικτυακές πληροφορίες να κάνουν λόγο για προσυνεννόηση αναφορικά με το κοινό που θα συμμετέχει στην εκπομπή της ερχόμενης Δευτέρας στο Star.

Από την πλευρά του ο υπεύθυνος της εκπομπής «Στον Ενικό» Χρήστος Μπάρλας και δεξί χέρι του Νίκου Χατζηνικολάου, διαψεύδει ότι υπήρξε συμφωνία για το κοινό που θα συμμετέχει και δηλώνει ότι «θα ακολουθηθεί η συνήθης διαδικασία, η οποία είναι δοκιμασμένη, αξιόπιστη και αντιπροσωπευτική

της σύνθεσης». Νωρίτερα είχαν δει το φως της δημοσιότητας πλήθος καταγγελιών ότι ο νέος αρχηγός του κόμματος αποδέχθηκε την πρόσκληση του εκδότη -δημοσιογράφου να του παραχωρήσει συνέντευξη την τελευταία Δευτέρα του Απριλίου, δηλαδή στις 28 του μηνός, θέτοντας ωστόσο ως προϋπόθεση να έχει γνώση και λόγο για το κοινό που θα συμμετέχει στην εκπομπή.

Οι πληροφορίες έκαναν λόγο για αρχικές ενστάσεις που πρόβαλε ο Νίκος Χατζηνικολάου αναφέροντας – σύμφωνα με τις ίδιες πηγές - ότι «η παρουσία του κοινού στο στούντιο είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπομπής, επιλέγεται από τους συνεργάτες του ύστερα από κλήρωση και ποτέ δεν έχει γίνει διάκριση». Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν όμως ότι οι ενστάσεις του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν αρκετά ισχυρές. Συγκεκριμένα, επικαλέστηκε την εμπειρία του από τις πρόσφατες συγκεντρώσεις σε διάφορες πόλεις που ακριβώς επειδή ήταν ανοιχτές, δηλαδή, χωρίς περιφρούρηση ή άλλα μέτρα, παρεισέφρεαν δήθεν «αγανακτισμένοι» – κυρίως στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έχει καταγγείλει ο ίδιος, με πρόθεση να δημιουργήσουν προβλήματα και εντυπώσεις στο συγκεντρωμένο πλήθος.

Προκειμένου να αποφευχθούν ανάλογα φαινόμενα στο στούντιο της εκπομπής, τελικά ο Νίκος Χατζηνικολάου φέρεται να αποδέχθηκε το αίτημα του νέου αρχηγού και οι συνεργάτες του θα έχουν εκ των προτέρων γνώση των πολιτών που θα συμμετάσχουν και θα θέσουν ερωτήσεις. Στη συνέχεια ακολούθησε προσωπική παρέμβαση του ίδιου του Νίκου Χατζηνικολάου στο twitter στο οποίο έγραψε ότι η «απάντηση θα δοθεί… εμπράκτως»…

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα