Καμίνης και Ιάπωνες οι ατραξιόν του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας

Ο νυν δήμαρχος και υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές Γιώργος Καμίνης και οι...Ιάπωνες θα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του 3ου Ημιμαρθωνίου της Αθήνας που θα γίνει στο κέντρο της πρωτεύουσας στις 4 Μαΐου.

Με μόλις μια εβδομάδα πριν από τις δημοτικές εκλογές ο

νυν δήμαρχος θα έχει την πιο μεγάλη ευκαιρία από όλους τους αντιπάλους του να πει τον τελευταίο λόγο σε μια ιδανική «προεκλογική συγκέντρωση» τουλάχιστον 20.000 ανθρώπων.

Τόσοι θα είναι σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις οι δρομείς που θα πάρουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο αλλά και στους άλλου δυο αγώνες που θα γίνουν εκείνη την ημέρα , τα 3 και 5 χλμ. Κι αν δεν είναι όλοι οι δρομείς πολίτες του Δήμου Αθηναίων σίγουρα θα υπάρξουν πολλοί ανάμεσά τους αλλά και χιλιάδες θεατές που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες οι οποίοι θα έχουν αφετηρία και τερματισμό στο Σύνταγμα.

«Θα τρέχω για τις εκλογές, λέω να τρέξω και στα 5 χλμ.» έλεγε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καμίνης με πλατύ χαμόγελο κατά την παρουσίαση του αγώνα δείχνοντας και την ικανοποίησή του για την συγκυρία της ημερομηνίας αλλά και τις πρόσφατες δημοσκοπήσεις που το έφερναν να προηγείται στην κούρσα για τον Δήμο.

Στις ατραξιόν του Ημιμαραθωνίου αναμένεται να είναι και οι Ιάπωνες δρομείς που έρχονται μαζικά για να πάρουν μέρος στον αγώνα. Πάνω από 300 , όλων των ηλικιών, αναμένονται από την χώρα του ανατέλλοντος ηλίου δημιουργώντας νέο ρεκόρ για τη συγκεκριμένη χώρα με την οποία η διοίκηση του ΣΕΓΑΣ έχει άρρηκτους δεσμούς φιλίας και συνεργασίας.

Όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τα 5 χλμ. μπορούν να επισκεφτούν της επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα μπορούν να επισκεφτούν τον παρακάτω σύνδεσμο http://www.athinahalfmarathon.gr/index.php/gr/registration

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα