Ισόβιος αποκλεισμός για την μπανάνα

Κάποιες ομάδες έχουν αντανακλαστικά , έχουν βούληση και το δείχνουν. Η Βιγιαρεάλ τιμώρησε παραδειγματικά τον οπαδό της που πέταξε μπανάνα στον Ντάνι Άλβες στο ματς με την Μπαρτσελόνα απαγορεύοντας του για πάντα την είσοδο στα παιχνίδια της ομάδας .

Η διοίκηση της ισπανικής ομάδας ανακοίνωσε πως ο οπαδός βρέθηκε, με τη βοήθεια και των αρχών, και θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό δια βίου από τους αγώνες του «κίτρινου υποβρύχιου» στο «Μαδριγάλ», ενώ θα του αφαιρεθεί και το μπλοκ διαρκείας που είχε.

Από το ίδιο βράδυ που συνέβη

η ρατσιστική επίθεση στον Βραζιλιάνο αμυντικό των Καταλανών, η Βιγιαρεάλ ξεκίνησε άμεσα έρευνα για να «εξαφανίσει» μια και για πάντα από το γήπεδό της τον ανεγκέφαλο οπαδό και παράλληλα να στείλει ένα μήνυμα για το μέλλον σε όσους τυχόν έχουν στο μυαλό τους να προβούν σε ανάλογες πράξεις.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Βιγιαρεάλ ζητάει συγγνώμη από τη Μπαρτσελόνα για το περιστατικό και υπογραμμίζει πως ανέκαθεν ο σύλλογος λειτουργούσε με αξίες και αρχές, κάτι που άλλωστε επιβεβαιώνεται και απ' την άμεση εύρεση του «ενόχου».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα