Αυτή η Αριστερά δεν έχει καμιά σωτηρία

Σκληρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε χθες ο γραμματέας του ΚΚΕ , ο οποίος μίλησε για κόμμα που έχει πάρει το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ κι ότι προσπαθεί να γίνει το «νέο ΠΑΣΟΚ

Σκληρή επίθεση κατά πάντων, αλλά κυρίως κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε χθες ο γραμματέας του ΚΚΕ , Δ. Κουτσούμπας

ο οποίος μίλησε για κόμμα που έχει πάρει το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ κι ότι προσπαθεί να γίνει το «νέο ΠΑΣΟΚ. «Εμείς πιστεύουμε πως δεν διορθώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ», σημείωσε ο Δημ. Κουτσούμπας, προσθέτοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ «παίρνει όλο το διεφθαρμένο και σάπιο ΠΑΣΟΚ» χωρίς να υιοθετεί καν τα «καλά συνθήματα του παλιού ΠαΣοΚ». Τόνισε παράλληλα πως ακόμα και οι προτάσεις της Αριστερής Πλατφόρμας του Παναγιώτη Λαφαζάνη για το ευρώ είναι «εντός των τειχών» και δεν συνιστούν «αριστερή πρόταση» αναφορικά με τη θέση της Ελλάδας στην Ευρώπη.

Μίλησε πάλι για τον κ. Τσίπρα ότι είναι λιοντάρι στην Ελλάδα αλλά γατούλα στην Ευρώπη ενώ για το «Ποτάμι» τόνισε ότι κινείται στην ίδια πλευρά «του ποταμού» και τάσσεται «με τα μεγάλα συμφέροντα» . Σχολίασε πως η «ανανέωση της πολιτικής δεν γίνεται με ιλουστρασιόν περιτυλίγματα από τηλεοπτικούς αστέρες». Κληθείς να σχολιάσει το φαινόμενο σχηματισμού νέων κομμάτων και την είσοδο μη πολιτικών προσώπων στον πολιτικό στίβο, ο κ. Κουτσούμπας εκτίμησε πως οι νέοι σχηματισμοί δείχνουν να «κινούνται στην ίδια πλευρά του ποταμού» και να τάσσονται «με τα μεγάλα συμφέροντα».

Βεβαίως, έχει πολύ πλάκα όταν ένα άξιο γέννημα θρέμμα του κομματικού σωλήνα να κατηγορεί ένα άλλο αντίστοιχο τέκνο, τον κ. Τσίπρα. Αυτή η Αριστερά δεν έχει καμιά σωτηρία.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα