Η τελευταία (;) γκάφα του Ρόμνεϊ

Φυσικά και πρόκειται για λάθος… προεδρικών διαστάσεων. Ο Μιτ Ρόμνεϊ, ο οποίος παρεμπιπτόντως είχε δηλώσει ότι είχε γράψει μόνο νικητήρια ομιλία, νόμιζε ότι είναι πρόεδρος για λίγες ώρες, ακόμα και μετά τα αποτελέσματα των αμερικανικών εκλογών. Ο υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων και γνωστός γκαφατζής, είχε φτιάξει την ιστοσελίδα του ως πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, το κακό όμως είναι ότι τη δημοσίευσε κιόλας! Έτσι, όποιος έμπαινε στο site μπορούσε να δει τον Ρόμνεϊ… πρόεδρο

για αρκετές ώρες μετά τα αποτελέσματα…
Τη γκάφα εντόπισε το blog Political Wire. «Ο 21ος αιώνας μπορεί και πρέπει να είναι ένας Αμερικανικός αιώνας. Η φλόγα που κουβαλά η Αμερική είναι αυτή της ευπρέπειας και της ελπίδας», γράφει ο «νικητήριος» λόγος. «Είμαι ενθουσιασμένος για τις προοπτικές του έθνους μας. Προτεραιότητά μου είναι να ξαναβάλω τους ανθρώπους στη δουλειά στην Αμερική».

Ο Ρόμνεϊ ενημέρωνε επίσης ότι θα αναλάμβανε καθήκοντα 21 Ιανουαρίου, ενώ ενημερώνονταν και οι υποψήφιοι που θα ήθελαν να εργαστούν για τη νέα κυβέρνηση, πως θα μπορούσαν να υποβάλουν το βιογραφικό τους.

smh.com.au

Keywords
Τυχαία Θέματα