Xατζηγιάννης: ο πιο πιστός θαυμαστής της Ζέτας! (ΦΩΤΟ)

Ανήμερα της γιορτής του, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης θέλησε να κάνει… δώρο στην αγαπημένη του την παρουσία του στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Τα βαφτίσια» όπου πρωταγωνιστεί η Ζέτα Μακρυπούλια!

Ο τραγουδιστής βρέθηκε στην πρώτη θέση των καθισμάτων για να απολαύσει από κοντά τη σύντροφο της ζωής του όπως ο ίδιος την έχει αποκαλέσει αρκετές φορές μέσα από συνεντεύξεις του και φυσικά της χάρισε το πιο θερμό του χειροκρότημα στο τέλος της παράστασης.

Φυσικά, μετά το τέλος της πρεμιέρας

ο Μιχάλης βρέθηκε και στα καμαρίνια για να συγχαρεί με ένα γλυκό φιλί την αγαπημένη του, δείχνοντας ενθουσιασμένος με την ερμηνεία της. Highlight της βραδιάς η στιγμή που η Ζέτα, η οποία στο έργο ερμηνεύει τον ρόλο της Βικτωρίας Παπατζάλα, σύζυγο του Σωτήρη Παπατζάλα –ρόλος που κρατά ο Νίκος Μουτσινάς- λέει στον σύζυγό της όταν τη ρωτά ‘εσένα αυτό είναι το θέμα σου;’, ‘όχι, με νοιάζει πότε θα παντρευτεί η Μακρυπούλια’ διακωμωδώντας βέβαια τον ίδιο της τον εαυτό.

Εννοείται πως εκείνη την ώρα ένα ολόκληρο θέατρο σείστηκε από τα γέλια με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να το απολαμβάνει και αυτός με τη σειρά του. Δείτε φωτογραφίες από τη μοναδική πρεμιέρα…

ΠΗΓΗ: http://www.gossip-tv.grTweet

Keywords
Τυχαία Θέματα