Η διακοπή δε θα φέρει την εξυγίανση του ποδοσφαίρου

Την διακοπή όλων των πρωταθλημάτων αναμένεται να ανακοινώσει ο Σταύρος Κοντονής το μεσημέρι της Τετάρτης στους προέδρους της Σουπερλίγκας και της ΕΠΟ με τους οποίους και θα συναντηθεί.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού θα ενημερώσει για την απόφασή του τον Αλέξη Τσίπρα σε συνάντηση που θα έχουν αύριο το πρωί στο Μαξίμου. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός θα στηρίξει την πρόταση του κ. Κοντονή.

Το πρόβλημα όμως δεν λύνεται με διακοπές πρωταθλημάτων κύριε

Κοντονή και το είδαμε το περασμένο φθινόπωρο σε μια αντίστοιχη απόφαση που είχε πάρει ο προκάτοχός σας ο κύριος Ανδριανός.

Λύση είναι η τιμωρία των υπευθύνων και βέβαια υπεύθυνοι δεν είναι οι χουλιγκάνοι που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Υπεύθυνοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί , αυτοί που άνοιξαν την πόρτα στους χουλιγκάνους. Αυτούς μπορείτε να απομονώσετε κύριε υπουργέ;

Το οργανωμένο έγκλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου μπορείτε να το εξαρθρώσετε; Τις δικαστικές υποθέσεις που εκκρεμούν μπορείτε να τις προχωρήσετε; Τότε ίσως κάτι γίνει. Γιατί η διακοπή από μόνη της θα είναι απλά ένα στοπ καρέ στον «πόλεμο» που μαίνεται εδώ και χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου χρειάζονται τομές . Οι διακοπές είναι απλά υπεκφυγές.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα