Γιατί καμαρώνει ο Καψής για την «κάλυψη» της τελετής ανάληψης της προεδρίας;

15:47 9/1/2014 - Πηγή: Antinews

Μπορεί στην οδό Πάντου, κάθετη στη Λ. Συγγρού και στο κτήριο που στεγάζει την ηγεσία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και το γραφείο του υφυπουργού Π.Καψή να ανοίγουν σαμπάνιες για την δήθεν επιτυχία της τηλεοπτικής κάλυψης της επίσημης ανάληψης της προεδρίας της Ε.Ε. από τη χώρα μας, όμως στα γραφεία της «ΔΤ» τα έχουν βάψει μαύρα με την παταγώδη αποτυχία σε επίπεδο ετοιμότητας και τεχνικής επάρκειας.

Τι να πρωτοεπισημάνουμε;

Ότι η «Δ.Τ.» έχασε τις χειραψίες του πρωθυπουργού με τους ηγέτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Ζάππειο;

Ότι η νοικιάρικη κάμερα «πάγωσε» στην οθόνη λούζοντας

με κρύο ιδρώτα τα στελέχη του… Μαξίμου;

Βέβαια ο σκηνοθέτης Β.Βλαχοδημητρόπουλος τα μπάλωσε με την εμπειρία του επινοώντας το τρικ των μακρινών πλάνων στα πρόσωπα των ηγετών των 27 κρατών μελών της Ε.Ε.

Το χειρότερο είναι, όμως, ότι οι δημόσιες ραδιοτηλεοράσεις της Ευρώπης δεν πήραν πλάνα από τη δική μας «ΔΤ» αλλά από δικά τους συνεργεία που έστειλαν τα pool με τα ρεπορτάζ στο BBC, το RFI, τη RAI και το γερμανικό δημόσιο κανάλι. Πάντως το κωμικοτραγικό της υπόθεσης ολοκλήρωσε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή των βουβαλιών που πρόβαλε η «ΔΤ» λίγο πριν την επίσημη έναρξη της τελετής μετάδοσης. Θα μπορούσε να είχε προβάλει κάποιο σχετικό ντοκιμαντέρ με την Ε.Ε.. Αλλά βλέπετε δεν έχει καν λήξει η προθεσμία της κατάθεσης σχετικών προτάσεων και σεναρίων (17/1) για τις ενδιαφερόμενες εταιρείες παραγωγής. Λίγο αργά το θυμήθηκαν οι πολυάσχολοι ιθύνοντες της «ΔΤ»….

Keywords
Τυχαία Θέματα