Η απόλυτη καταστροφή λιποκυττάρων, αποκλειστικά και υπεύθυνα από τον δερματολόγο Στέλιο Αγγελίδη

H απόλυτη επιτυχία στην καταστροφή λιποκυττάρων, τα τελευταία 3 χρόνια στην Ελλάδα, κατά αποκλειστικότητα στο ιατρείο του Δερματολόγου ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΣΤΕΛΙΟΥ, εφαρμόζεται η απόλυτη θεραπεία καταστροφής λιποκυττάρων, το VASER SHAPE.

Τι είναι το VASER SHAPE;...

To Vaser Shape είναι η αποδεδειγμένα αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα του τοπικού πάχους. (Η δίαιτα και η άσκηση από μόνες τους δεν επαρκούν).

Η μέθοδος
είναι η ενδεικνυόμενη θεραπεία για να βοηθήσει λεπτά άτομα με εντοπισμένο τοπικό πάχος, και μεσαίου βάρους ή υπέρβαρους άνδρες και γυναίκες που επιθυμούν να ενισχύσουν το φυσικό τους προφίλ, αφαιρώντας επιλεκτικά τα αντιαισθητικά αποθέματα λίπους, δίνοντας καλύτερο περίγραμμα σώματος.

Το Vaser Shape είναι μέθοδος μη επεμβατική, μη χειρουργική, δίχως ανεπιθύμητες ενέργειες τόσο στην υγεία του ασθενούς, όσο και στην τοπική αισθητική της προβληματικής περιοχής.

Τρόπος δράσης
Οι χρόνιες κλινικές μελέτες καθώς και η έγκριση του FDA καθιστούν τη μέθοδο απόλυτα ασφαλή.
Το Vaser Shape χρησιμοποιεί μια πατενταρισμένη κεφαλή που επικεντρώνει τη δράση επί του υπό θεραπεία ιστού, αφήνοντας άθικτες τις γειτονικές δομές, όπως το δέρμα, τα αιμοφόρα αγγεία, τα νεύρα και τον συνδετικό ιστό.

Το Vaser Shape εκπέμπει ειδικής συχνότητας υπέρηχους.
Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την διάσπαση των κυτταρικών μεμβρανών, και επακόλουθη μηχανική λύση των λιποκυττάρων.
Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων (κυρίως τριγλυκερίδια και ελεύθερα λιπαρά οξέα) μεταφέρονται μέσω του αγγειακού και λεμφικού συστήματος, όπου και αποβάλλεται από τα ούρα.

ΧΡΟΝΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Ο αριθμός των συνεδριών καθώς και τα μεσοδιαστήματα μεταξύ δύο κύριων θεραπειών καθορίζονται μετά από ειδικό διαγνωστικό έλεγχο Cellu-Check.
Το Cellu-check , μέσω ειδικού αλγόριθμου, επιλέγει το εξατομικευμένο πρόγραμμα του Vaser Shape για την καταπολέμηση του τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας, καθώς και τον ενδεικνυόμενο αριθμό για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη συνεδρία.
Το αποτέλεσμα εκτός από την προφανή απώλεια εκατοστών, είναι και μια ορατή βελτίωση στην εμφάνιση του δέρματος τόσο στην υφή όσο και στην ελαστικότητά του.
Είναι ασφαλής, άνετη και αποτελεσματική στο χρόνο παρέχοντας άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα, χωρίς πόνο και χρόνο αποκατάστασης.

Τι πετυχαίνει:
· Μείωση τοπικού πάχους
· Μείωση 2-6 πόντων στα σημεία που επιθυμούμε ανά συνεδρία.
· Μείωση αριθμού λιποκυττάρων (καταστροφή) και όχι απλή συρρίκνωση τους
· Άμεσο και εμφανές αδυνάτισμα
· Λιπογλυπτική σώματος - Βελτίωση περιγράμματος
· Μείωση - βελτίωση κυτταρίτιδας( Βελτίωση της λεμφικής και φλεβικής κυκλοφορίας, Αύξηση της θερμοκρασίας του συνδετικού ιστού, καταστροφή λιποκυττάρων - ανακατανομή λίπους, αύξηση τοπικής κυκλοφορίας του αίματος).

Πλεονεκτήματα του Vaser Shape
Μέθοδος ασφαλής, μη επεμβατική, ανώδυνη επιλεκτική και μακράς διάρκειας.

Δείτε στο βίντεο τη δράση του αυθεντικού μηχανήματος που αποκλειστικά βρίσκεται στο ιατρείο του κ. Στέλιου Αγγελίδη.

ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ’Ι’ΟΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΤΟΥ SITE www.narcissusangelidis.gr
Keywords
Αναζητήσεις
αγγελιδης λιποκαταστροφεας, σπυρος αγγελιδης δερματολογος
Τυχαία Θέματα