Γεγονός ήσσονος σημασίας η παρέμβαση Καμμένου σε ισοβίτη κατά τον υπουργό Δικαιοσύνης

Προς κάλυψη του υπουργού Εθνικής Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου, έσπευσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Σταύρος Κοντονής, αναφορικά με την υπόθεση επικοινωνίας του πρώτου με ισοβίτη, η οποία έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης χαρακτήρισε ήσσονος σημασίας το ζήτημα, ενώ στέλνοντας παράλληλα μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση υπογράμμισε πως ούτε η κυβέρνηση ούτε η Δικαιοσύνη θα καμφθούν στο έργο τους να βρουν την

αλήθεια.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης Σταύρος Κοντονής ο οποίος σήμερα βρίσκεται στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής για την Κύρωση Σύμβασης της Βαρσοβίας και των τροπολογιών που την συνοδεύουν ξέσπασε σε υψηλούς τόνους με αφορμή επισήμανση βουλευτή της αντιπολίτευσης νωρίτερα περί "βορβορώδους" καταστάσεως.

Όπως είπε ο κ. Κοντονής απευθυνόμενος στους βουλευτές της Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, εδώ είχαμε 2,1 τόνους ηρωίνης οι οποίοι πιάστηκαν από τις Αρχές και η υπόθεση δεν έχει ακόμα τελεσιδικήσει, μια υπόθεση που ένας - ένας οι μάρτυρες χάνουν τη ζωή τους η εξαφανίζονται "και ο κρατούμενος αυτός στον οποίο αναφέρεστε είχε δώσει μια συνέντευξη νομίζω που είπε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, και δεν είπε τίποτα ο Τύπος γι αυτός και τώρα για ένα ήσσονος σημασίας ζήτημα υπάρχουν όλα αυτά τα σχόλια και από κόμματα μάλιστα".

Στην συνέχεια ο υπουργός αναφέρθηκε σε οικονομικά συμφέροντα τα οποία όπως είπε επιχειρούν μέσω του φιλικού τους Τύπου να υπαγορεύσουν πολιτικό λόγο στα κόμματα και την κυβέρνηση και τόνισε ότι η δικαστική διερεύνηση συνεχίζεται.

Σε ότι αφορά την επικοινωνία του Πάνου Καμμένου με τον κρατούμενο ο υπουργός Δικαιοσύνης είπε ότι θα γίνουν όλοι οι έλεγχοι και η διερεύνηση για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί, καλύπτοντας εν μέρει τον υπουργό.

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα