Φήμες για παραίτηση του γ.γ. της Βουλής -διαψεύδει ο ΠτΒ

"Δεν μπορώ να καταλάβω πώς προέκυψαν οι φήμες αυτές" τόνισε ο Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης μετά από συνάντηση που κράτησε αρκετή ώρα στο γραφείο του με τον φερόμενο υπό παραίτηση γενικό γραμματέας της Βουλής, Κώστα Αθανασίου.

Η συνάντηση φαίνεται πως έγινε σε ηλεκτρισμένο κλίμα με αυτόπτες μάρτυρες να κάνουν λόγο για έναν ιδιαίτερα στεναχωρημένο γενικό γραμματέα να εισέρχεται στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής.

"Θα φύγει όταν φύγω κι εγώ, μαζί, δηλαδή στις εκλογές" είπε μάλιστα αστειευόμενος ο Νίκος Βούτσης έχοντας πάντα δίπλα του αμίλητο τον ΓΓ. Επίσης ο ΠτΒ διέψευσε ότι η εν λόγω φημολογία εκπορεύθηκε από το Μαξίμου.

Τη διάψευση έκανε ο ίδιος ο κ. Βούτσης στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες έχοντας δίπλα του τον κ. Αθανασίου. Ενώ στην ερώτηση εάν η φημολογία συνδέεται με την αξιολόγηση των υπαλλήλων όλης της ιεραρχίας της Βουλής που είναι εξέλιξη ο ΠτΒ εξήρε το έργο που γίνεται στο Κοινοβούλιο. "Χθες ολοκληρώθηκε στην Επιτροπή Κανονισμού με μεγάλη πλειοψηφία η διαδικασία για το προσοντολόγιο και την 3η βαθμίδα, σε 66 τμήματα και προσεχώς η Βουλή θα κάνει πλήρη αξιολόγηση υπαλλήλων και επιλογή Διευθυντών και τμηματαρχών σε όλα τα τμήματα".

Γεγονός είναι πάντως ότι ο Γενικός Γραμματέας της Βουλής κ. Κώστας Αθανασίου απουσίαζε τις τελευταίες ημέρες από τα καθήκοντά του στην Βουλή, τόσο στην Διάσκεψη Προέδρων της Βουλής που έγινε την περασμένη Δευτέρα, όσο και στην Επιτροπή Κανονισμού.

Θερινά τμήματα φέτος στην Βουλή

Σε ότι αφορά την λειτουργία του Κοινοβουλίου πηγές του ΠτΒ επιβεβαιώνουν ότι φέτος θα λειτουργήσουν Θερινά τμήματα στην Βουλή.

capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φήμες, Βουλής -διαψεύδει, ΠτΒ,fimes, voulis -diapsevdei, ptv