Θεομηνία στη Θεσσαλονίκη – Εντοπίστηκαν οι δύο ηλικιωμένοι που παρασύρθηκαν

14:50 10/5/2018 - Πηγή: Aixmi

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για δυο ηλικιωμένους στον δήμο Νεάπολης – Συκεών, οι οποίοι είχαν παρασυρθεί από τα νερά που πλημμύρισαν δρόμους.

Η γυναίκα παρασύρθηκε στην περιοχή της Νεάπολης, ενώ ο άντρας στις Συκιές. Άμεσα σήμανε συναγερμός τόσο στην πυροσβεστική και στην αστυνομία όσο και στις υπηρεσίες του δήμου, οι οποίοι ξεκίνησαν άμεσα τις αναζητήσεις.
Η γυναίκα εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το voria.gr. Είχε καταφέρει να γαντζωθεί σε κάποια σκοινιά γεγονός που της έσωσε τη

ζωή. Ο άντρας δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι φωτό από αναγνώστη της aixmi.gr

Από τα ορμητικά νερά παρασύρθηκαν αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, ενώ δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να συνδράμουν όπου υπάρχει ανάγκη.Aπό τη σφοδρή βροχόπτωση έχει προκληθεί μπλακάουτ στη Θεσαλονίκη.

Σημαντικό πρόβλημα αντιμετωπίζει η περιοχή των Συκεών, καθώς πληροφορίες αναφέρουν για παράσυρση οχημάτων από το νερά, τα οποία φτάνουν σε ορισμένα σημεία το μισό μέτρο.

Λεωφορεία του ΟΑΣΘ αποβιβάζουν τον κόσμο καθώς λόγω της μεγάλης ποσότητας νερού δεν μπορούν να προσεγγίσουν ορισμένα σημεία στο κέντρο της πόλης.

Πηγή: thestival.gr

The post Θεομηνία στη Θεσσαλονίκη – Εντοπίστηκαν οι δύο ηλικιωμένοι που παρασύρθηκαν appeared first on Aixmi.gr - Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο - Έκτακτη επικαιρότητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα