Εθνική τραγωδία. Αρνήθηκε η Ραχήλ την Περιφέρεια Αττικής!

Αν αληθεύουν αυτά που ακούγεται ότι έγιναν στην Κεντρική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ψεκασμένων τότε η Αττική και η χώρα ολόκληρη πρέπει να ντυθεί στα μαύρα. Όλος ο κόσμος να μιλήσει για εθνική τραγωδία, να κυματίσουν μεσίστιες οι σημαίες στα κρατικά κτίρια και να γίνει δοξολογία στη Μητρόπολη.

Η Ελλάδα και κυρίως η Περιφέρεια Αττικής έχασε τη μεγάλη ευκαιρία.

Ποια; Μα να έχει Περιφερειάρχη τη… Ραχήλ Μακρή. Την πρόταση φέρεται να έκανε ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος κι επειδή δεν είναι ούτε Πρωταπριλιά ούτε και ήρθε ο καρνάβαλος, όλοι έμειναν με ανοικτό το στόμα.

Αμέσως τότε πήρε το λόγο η κ. Μακρή και με τη σεμνότητα που τη διακρίνει είπε ότι πρέπει να είναι υποψήφιος κάποιος από την Αττική κι όχι αυτή που ψηφίστηκε στην Κοζάνη. Κι εκεί έκλεισε το θέμα προς απογοήτευση όλων. Για σκεφτείτε τι σκληρή μάχη θα είχαμε για την περιφέρεια; Για σκεφτείτε να γινόταν και ντιμπέιτ με τη συμμετοχή Ρένας Δούρου και Ραχήλ Μακρή. Σκεφτείτε μόνο να περνούσαν και οι δύο στο β’ γύρο και να είχαμε να επιλέξουμε.

Όμως, η Κοζάνη είναι τυχερή πόλη διότι κέρδισε την Πασιονάρια των ΑΝ.ΕΛΛ. η οποία παρέμεινε πιστή στα πάτρια εδάφη. Και τώρα τι θα κάνει η καημένη η Αττική που δεν θα έχει τη χαρά να την υπηρετεί μια ολόκληρη Ραχήλ; Εκτός κι αν η άρνησή της σχετίζεται με την δέσμευση του προέδρου Πάνου να την κατεβάσει στις εθνικές εκλογές υποψήφια στην Αθήνα. Μια φήμη που έχει προκαλέσει απανωτά εγκεφαλικά σε έτερο στέλεχος των Ανεξάρτητων.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα