Ρένα Δούρου: Πολιτική πασιονάρια με αφωνία στα διόδια

Εκνευρισμός επικρατεί στον ΣΥΡΙΖΑ με τις περίεργες πολιτικές πιρουέτες της υποψήφιας περιφερειάρχη, γράφει μεταξύ άλλων το «Πρώτο Θέμα» και προσθέτει: «Οι στενές της σχέσεις με το σύστημα και οι επιλεκτικές επιθέσεις της σε συγκεκριμένα συμφέροντα, καθώς και η υιοθέτηση πιο ήπιας και φιλικής στάσης απέναντι σε άλλα προκαλούν αμηχανία και προβλήματα στην Κουμουνδούρου»

Λίγες ημέρες αφότου έλαβε το χρίσμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Περιφέρεια Αττικής

η κυρία Ρένα Δούρου καταφτάνει στο στούντιο του ραδιοσταθμού Στο Κόκκινο, που διατηρεί το κόμμα, για μια πρώτη, κατατοπιστική των προθέσεών της συνέντευξη.

Η ερώτηση ευθεία όσο δεν παίρνει: «Τι θα κάνεις για τα διόδια;». Η κυρία Δούρου αρχίζει τις αμήχανες απεραντολογίες. Μιλά για την… «επανοηματοδότηση της πολιτικής» (!!!), την «επανοηματοδότηση των εννοιών»(!!!), δηλώνει εκπρόσωπος ενός ριζοσπαστισμού που προκαλεί… ρίγη ανατριχίλας στο εξωτερικό (!!!), την… «εργαλειακή χρήση των πραγμάτων» (!!!) και για την ταμπακέρα ούτε κουβέντα. Απολύτως καμία απάντηση, ούτε γενική ούτε συγκεκριμένη, για την υπόθεση των διοδίων, παρά μόνο ληρολογήματα περί των πολιτικών εξελίξεων.

Αλλά γιατί απορούν; Ας διαβάζουν καλύτερα antinews: O σφιχτός εναγκαλισμός του Τσίπρα με τα μεγαλοσυμφέροντα συνεχίζεται

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα