Ερυθρόλευκος διχασμός για Σπανούλη

17:45 5/6/2014 - Πηγή: Antinews

Μπορεί από χθες το βράδυ ο πρωταθλητής στο μπάσκετ να είναι ο Παναθηναϊκός ωστόσο όλα τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω στον Βασίλη Σπανούλη.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού που δεν κατάφερε και φέτος να σταθεί στο ύψος των τελικών απέναντι στην παλιά του ομάδα βγήκε αμέσως μετά τον 5ο τελικό στο ΟΑΚΑ και ανέλαβε το μερίδιο ευθύνης

που του αναλογεί για την απώλεια του τίτλου.

Αυτό και μόνο όμως ήταν αρκετό για να διχάσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού και να τους χωρίσει σε δυο στρατόπεδα. Αυτούς που υπερασπίζονται τον σπουδαίο παίκτη τονίζοντας ότι ναι μεν δεν κατάφερε να πιάσει την γνωστή απόδοση του αλλά δεν είχε και την συμπαράσταση που θα είχε αν αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, ένα υπονοούμενο που οδηγεί ευθέως στο ροστερ αλλά και την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων» και σε αυτούς που θεωρούν ότι κυρίως εξαιτίας του ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα. Μάλιστα οι υπερασπιστές της συγκεκριμένης θέσης θεωρούν ότι ο Σπανούλης δεν μπορεί να φτάσει στα επίπεδα της απόδοσης που έχει δυνατότητα όταν παίζει στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Τα απόνερα του χαμένου τίτλου όμως φέρνουν κι άλλες φουρτούνες με τον κωδικό Σπανούλης αφού βοά πλέον η πιάτσα ότι αποσύρεται οριστικά από την Εθνική ομάδα , ακολουθώντας τον Διαμαντίδη , κι αυτός για τραυματισμό και όχι λόγω της κόντρας ΕΟΚ Ολυμπιακού για τα ασφαλιστήρια καθώς επίσης κι ότι αφήνει τον Ολυμπιακό για να μετακομίσει στην Τουρκία και την Εφες όπως έγραψε και το antinews πριν δυο εικοσιτετράωρα.

Ο ίδιος ο Λαρισαίος παίκτης δεν έχει τοποθετηθεί επίσημα και πλέον αμφότερα τα ενδεχόμενα είναι πιο ανοιχτά από ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα