Ένταση στον ΠΑΟΚ, οπαδοί διέκοψαν την προπόνηση

Άρχισαν τα όργανα στον ΠΑΟΚ . Οπαδοί του Δικεφάλου του Βορά βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας και τα «έψαλλαν» για τα καλά στους παίκτες εξαιτίας της βαριάς ήττας στον τελικό του Κυπέλλου. Μάλιστα δεν ήταν λίγοι από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας που στη συνέχεια δεν δέχθηκαν να προπονηθούν και αποχώρησαν.

Έτοιμη να ξεφύγει από κάθε έλεγχο είναι η κατάσταση στον ΠΑΟΚ μετά την απώλεια του Κυπέλλου με βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Οι περίπου 100 οπαδοί του Δικεφάλου που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας δεν ζήτησαν μόνο το λόγο από τους παίκτες για την εμφάνιση του ΟΑΚΑ αλλά και να μην γίνει η προπόνηση η οποία τελικά ξεκίνησε με καθυστέρηση μισής ώρας (στις 16:30) κι ενώ τα είχαν ακούσει όλοι προεξέχοντος του Δημήτρη Σαλπιγγίδη . Οι ποδοσφαιριστές αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στα αποδυτήρια και ορισμένοι να αποχωρήσουν εκνευρισμένοι ενώ όσοι έμειναν προπονήθηκαν στο γυμναστήριο.

Μάλιστα η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση προσπαθώντας να κατευνάσει τα πνεύματα. Χαρακτηριστικά αναφέρει «Πριν από την προγραμματισμένη για τις 16:00 προπόνηση του ΠΑΟΚ αντιπροσωπεία οπαδών επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία και πέρασε σκληρά μηνύματα, προκαλώντας τους ποδοσφαιριστές να αντιληφθούν το μέγεθος της πίκρας τους.

Μετά την επίσκεψη των οπαδών, οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής αποφάσισαν να συζητήσουν για την κατάσταση στ' αποδυτήρια προκειμένου να παρουσιαστούν διαφορετικοί στα play off και να αλλάξουν την εικόνα που δημιουργήθηκε μετά τον τελικό Κυπέλλου. Ακολούθως η ομάδα πραγματοποίησε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο».

Στο ίδιο πνεύμα και ο Ιβάν Σαββίδης που ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο και δεσμεύτηκε πως η αφοσίωσή του θα ανταμειφθεί πολλαπλά .

Πάντως το κλίμα είναι πολύ κακό στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος μόλις δυο εικοσιτετράωρα πριν ξεκινήσουν τα πλει οφ που είναι και ο μοναδικός πλέον στόχος που έχει απομείνει στον ΠΑΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα