«Έλα Κυριάκο, Βόλφγκανγκ εδώ»

- «Έλα Κυριάκο, Βόλφγκανγκ εδώ. Σε διατάζω να μην ψηφίσεις τον μποναμά του Τσίπρα γιατί δεν συνάδει με τη συμφωνία με τους δανειστές».

- «Γειά σου άρχοντα Βόλφγκανγκ. Ότι πεις εσύ αρχηγέ μου, δεν θα ψηφίσω και ό,τι άλλο θέλεις πες μου. Αν θες σου στέλνω και καμιά ρακή από τα Σφακιά να πιεις να σου ’ρθει ντουβρουτζάς να γλιτώσουμε».

- «Κυριάκο, πώς μου μιλάς έτσι. Θα πληγωθώ. Άσε που μας ακούνε τα παπαδοπαίδια και θα σε βγάλουν στο κλαρί ότι βρίζεις

τη Γερμανία».

- «Όχι Βόλφγκανγκ, δεν πειράζει, έτσι κάνω αντίσταση, χαιρετισμούς στην Άνγκελα κι ότι θέλει εμείς είμαστε εδώ».

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο διάλογος μεταξύ του προέδρου της ΝΔ και του γερμανού υπουργού αφού, σύμφωνα με τους αετονύχηδες της κυβέρνησης, με αρχηγό τον Γκαίμπελς Νίκο, η ΝΔ παίρνει οδηγίες από το Βερολίνο. Είναι δηλαδή… Μερκελιστές και Σοιμπλεϊκοί, προδότες της πατρίδας τους. Να φανταστούμε ότι παρόμοιος διάλογος βρίσκεται στα κιτάπια της ΕΥΠ, αν πιστέψουμε τον Παππά και τους παπατζήδες του ΣΥΡΙΖΑ που έβαλαν στόχο να συκοφαντήσουν κάθε αντίπαλο. Έπειτα από πολλές εβδομάδες χαμένος, μετά το προσωπικό του Βατερλό με τις άδειες, ο Γκαιμπελίσκος της κυβέρνησης βγήκε μπροστά προκειμένου να ξετυλίξει το σχέδιό του. Δηλαδή να χωρίσει τους Έλληνες σε αυτούς που στηρίζουν την «λαοπρόβλητη» κυβέρνηση η οποία αντιστέκεται στους δανειστές και σε εκείνους που στηρίζουν όσους υποτάσσονται στην τρόικα και θέλουν κι άλλο μνημόνιο.

Είναι μια επιχείρηση από τα παλιά. Η πόλωση του πολιτικού συστήματος και της κοινωνίας. Είναι η τακτική του μίσους. Ο Τσίπρας και η παρέα του μπολιάζουν τον κόσμο με μίσος για τους υποτιθέμενους εχθρούς που έχουν υποταχθεί στον «κακό» Σόιμπλε. Να δείτε ότι στην προεκλογική εκστρατεία το πρόσωπο του Σόιμπλε θα παίξει πολύ δυνατά. Θα βάζουν τον Μητσοτάκη και όποιον άλλον Νεοδημοκράτη δίπλα στον Γερμανό, θα συκοφαντούν, θα απειλούν, θα ρίχνουν λάσπη προκειμένου να ξυπνήσουν το «θυμικό» του Έλληνα που μισεί τους Γερμανούς, ειδικά τον Σόιμπλε και την τρόικα.

Βεβαίως, και η ΝΔ νομιμοποιείται να πει και να φωνάξει αν ο Τσίπρας «τα πήρε» από τον Τσάβες. Αν παίρνει εντολές από τον Μαδούρο ή αν τα μυστικά κονδύλια που μοίρασε η Βενεζουέλα ήρθαν και κατά την Ελλάδα μεριά για να ενισχύσουν το… αριστερό φρόνημα.

- «Έλα Ούγκο, Αλέξης εδώ. Ο Έλληνας επαναστάτης που έχει βγάλει το παιδί του Ερνέστο, ξέρεις γιατί. Μήπως μπορείς ρε Ούγκο να μου στείλεις μερικά εκατομμυριάκια μπολιβάρ γιατί είμαι έτοιμος να ανέλθω στην εξουσία και να κάνω πράξη τον παγκόσμιο σοσιαλισμό»;

- «Αλέξη, αγορίνα μου, παιχτούρα. Είσαι θεός εδώ στη Βενεζουέλα, θα σου στείλω όσα μπολιβάρ θέλεις. Αν θες σου στέλνω και τον Νικολά Μαδούρο, οδηγός λεωφορείου ήταν μπορεί να τον χρειαστεί για το υπουργείο Υποδομών, αντί του Σπίρτζη. Και που ’σαι Αλέξη. Venceremos κι αν έρθω Αθήνα θα πάμε… Ρέμος. Γιατί η φτώχεια και ο σοσιαλισμός θέλουν καλοπέραση… με τα λεφτά των άλλων».

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα