Ο φασιστάκος

Μια ακόμη απόδειξη ότι ο φασιστάκος της «Αριστεράς» καταρρέει ήταν αυτά που έγιναν στην Κρήτη. Ο Αλέξης Τσίπρας απέδειξε ότι έχει χάσει το παιχνίδι, ότι είναι πλέον ένας πρωθυπουργός σε παραδρομή, που δεν ξέρει τι να κάνει, που έχει χάσει τη λαϊκή στήριξη και που πλέον μετέρχεται των γκαιμπελικών μεθόδων και της προσπάθειας να αποκρυβεί ότι είναι ένας ψεύτης και μισός.

Τσακώθηκε με τους αγρότες και τους δημοσιογράφους

γιατί δεν ήθελε να υπάρχουν... μάρτυρες στα ψέματα που θα έλεγε για ακόμη μια φορά. Κλειστή και κρυφή σύσκεψη ήθελε με τους εκπροσώπους των αγροτών και χτυπούσε το χέρι στο τραπέζι ο φασιστάκος. Γιατί πλέον έχει να κρύψει πολλά και τα ψέματά τους δεν περνάνε εύκολα.

Ο Τσίπρας χάνει συχνά την ψυχραιμία του δείχνοντας ότι βλέπει το πολιτικό του τέλος να πλησιάζει. Κορόιδεψε τους αγρότες της Κρήτης που τον ψήφισαν μονοκούκι. Οι Πασόκοι της λεβεντογέννας μεταφέρθηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ διότι τους πούλησε φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Έρχεται η ώρα της πληρωμής. Από το Γενάρη οι αγρότες ξεκινούν τα μπλόκα και φέτος δεν θα υποχωρήσουν ακόμη κι αν τους τάξει καθρεφτάκια. Και η αντίστροφη μέτρηση θα ξεκινήσει. Γι' αυτό και ήταν νευριασμένος. Γι' αυτό και δεν θέλει τα μέσα ενημέρωσης να καταγράφουν τις ψευτιές του.

Ο αριστερός που είχε το λαό μαζί του έγινε ο πιο φαύλος φασιστάκος που έγινε ποτέ.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα