Είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν… αθάνατος;

Οι θεωρίες συνωμοσίας …αποφάσισαν ότι ο Ρώσος ηγέτης είναι αθάνατος! Φωτογραφίες πριν από 100 χρόνια δείχνουν πρόσωπα που του μοιάζουν, "αποδεικνύοντας" ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν έχει επιζήσει τόσο καιρό, χωρίς μάλιστα να αλλάξει καθόλου το πρόσωπό του.

Η μία φωτογραφία, η οποία ελήφθη το 1920, δείχνει έναν ρώσο στρατιώτη ο οποίος έχει μια παράξενη ομοιότητα με τον σημερινό ηγέτη της χώρας. Σε μια ακόμα φωτογραφία, που ελήφθη από έναν ρώσο στρατιώτη το 1941, φαίνεται επίσης κάποιος που μοιάζει εκπληκτικά στον Πούτιν. Ίσως το κλειδί για τη μακροζωία του να είναι η …ημίγυμνη ιππασία, ή η συμμετοχή

του σε άλλα αθλήματα. Όσοι πάντως διαδίδουν θεωρίες συνωμοσίας υποστηρίζουν ότι δεν είναι μόνο αυτά, και δεν είναι απλή σύμπτωση. Απλά πιστεύουν ότι ο ρώσος ηγέτης θα μπορούσε να είναι αθάνατος.

"Σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κυκλοφορούν φωτογραφίες από το 1920 και το 1941, για τις οποίες κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι του Πούτιν, αναφέρει το Disclose.tv. "Στην πραγματικότητα, οι υποστηρικτές της άποψης ότι ο Πούτιν είναι παντοδύναμος και αθάνατος, έχουν παρουσιάσει μια ιστορία ότι ο πρόεδρος τους είναι ένα μυθικό πλάσμα που κατοικεί στον πλανήτη μας εδώ και εκατοντάδες, αν όχι χιλιάδες χρόνια".

Και να 'ταν μόνο αυτό… Προ μηνών το BuzzFeed ανακάλυψε ότι ο ρώσος ηγέτης θα μπορούσε να είναι το μοντέλο και η πηγή έμπνευσης για τη Μόνα Λίζα!

telegraph.co.uk

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα