Είναι δυνατόν κ. Σαμαρά να μην ρωτάτε πρώτα τον κ. Τόμσεν και τον κ. Σταύρο;

14:45 2/7/2012 - Πηγή: Antinews

Ενοχλήθηκαν στο ΔΟΛ από τις αλλαγές στην Εθνική Τράπεζα. Και δεν το έκρυψαν! Διαβάστε τι έγραφε χθες Κυριακή,  η άλλοτε κραταιά ναυαρχίδα, το ΒΗΜΑ:

“… Η σπουδή του Μεγάρου Μαξίμου να αλλάξει τη διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας – και μάλιστα με άκομψους χειρισμούς

– προτού πάρει ψήφο εμπιστοσύνης η κυβέρνηση σχολιάστηκε αρνητικά από πολιτικούς αλλά και από οικονομικούς παράγοντες. Ακόμη και η τρόικα μίλησε ανεπίσημα με δηκτικό τρόπο για φαινόμενα νεποτισμού και για παλαιοκομματικές πρακτικές που δεν διασφαλίζουν τη συνέχεια του κράτους. Προφανώς δεν είχε υπόψη της μόνο την περίπτωση της Εθνικής Τράπεζας, εκεί όμως είχε έναν λόγο παραπάνω, αφού ιδιοκτήτης των τραπεζών πλέον είναι το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.”

http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=464893&h1=true

Μα κι εσύ βρέ Αντώνη, είναι δυνατόν να μη πάρεις την έγκριση του κυρ Σταύρου;

Είναι δυνατόν, οι όποιες επιλογές σου, να μη τυγχάνουν της αρεσκείας του. Προφανώς και της έγκρισης του κ. Τόμσεν;

Ύστερα πάλι τι βιάζεσαι; Γιατί δεν αφήνεις λίγο παραπάνω τους εκλεκτούς του Γιώργου στις διοικήσεις των Τραπεζών να συνεχίσουν το …έργο τους;

Σε όσους το έχουν ξεχάσει, απλώς να υπενθυμίσω οτι η Διοίκηση της Εθνικής που αντικαταστάθηκε παρέλαβε τη μετοχή της τράπεζας στα 20 ευρώ και με την πολιτική της …κατάφερε να την οδηγήσει σε αξία λιγότερο και απο ένα…σουβλάκι!

Και αν δεν είχε τη διορατικότητα  ο πρώην Διοικητής της Εθνικής ο κ. Τάκης Αράπογλου να εξαγοράσει τη τουρκική FinanceBank, για την οποία μάλιστα επικρίθηκε σφόδρα, είναι αμφίβολο αν σήμερα η Εθνική θα μπορούσε να ανταποκριθεί στοιχειωδώς στις υποχρεώσεις της.

Και οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο δεν είχαν την ευθιξία να παραιτηθούν, αλλά ασκούν και πιέσεις για να παραμείνουν!

Έλεος!

Αδέξιος Δεξιός

Υ.Γ. Μήπως θα έπρεπε η κυβέρνηση να ζητήσει από τις τράπεζες, τις διοικήσεις των οποίων ορίζει, μια αναφορά για τα δάνεια που έχουν δοθεί στις επιχειρήσεις ΜΜΕ τις τελευταίες δεκαετίες; Τους όρους με τους οποίους χορηγήθηκαν και πόσα από αυτά εξυπηρετούνται;

Keywords
Τυχαία Θέματα