Δήμευση της γερμανικής περιουσίας στην Ελλάδα αποφάσισε η Κυβέρνηση

Να δημεύσουμε ότι Γερμανικό υπάρχει στη χώρα σε απάντηση στις γερμανικές προκλήσεις και σε εφαρμογή της απόφασης του Αρείου Πάγου για τις γερμανικές αποζημιώσεις.

Το κτίριο του Ινστιτούτου Γκαίτε πρώτα-πρώτα. Εκεί θα φιλοξενήσουμε παράτυπους μετανάστες, να μάθουν και τη γλώσσα μιας και τους προορίζουμε για Βερολίνο.

Τα καταστήματα Γερμανός επίσης θα κατασχεθούν μαζί με τα εμπορεύματα τους. Θα δώσουμε αϊ φόνια στο λαό. Αποτελεί κατεξοχήν μέτρο αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης, καθώς έχει πάψει προ πολλού να λογίζεται ως άνθρωπος όποιος δεν κατέχει smart

phone.

Σκέψεις υπάρχουν και για τη διαπόμπευση της Ναταλίας Γερμανού. Θα την κουρέψουμε με την ψιλή και θα τη βάλουμε να υπογράψει υπεύθυνη δήλωση αποκήρυξης των ανδρών κάτω από σαράντα.

Τα πνευματικά δικαιώματα από τα CD του Βαγγέλη Γερμανού περιέρχονται στο Δημόσιο. Οι στίχοι «κρουαζιέρα θα σε πάω, γιατί σε νοιάζομαι και σε αγαπάω» κρύβουν αδήλωτα εισοδήματα και μνημονιακή διάθεση.

Στα ελληνογερμανικά σχολεία θα μπει φράκτης στη μέση των προαυλίων για να είναι ξεκάθαρα τα οικόπεδα που κατάσχονται.

Εκεί θα κρατούνται φυλασσόμενοι όλοι οι γερμανικοί ποιμενικοί μέχρι να απελαθούν.

Τα καταστήματα Lidl θα μετονομασθούν σε κοινωνικά παντοπωλεία και η διαχείριση τους θα υπάγεται απευθείας στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος.

Από τα λοιπά super market θα κατασχεθούν όλες οι μπύρες και θα αποδοθούν στο λαό μαζί με ένα πακέτο συνδρομητικής τηλεόρασης.

Απαγορεύεται μέχρι νεωτέρας η διανομή εντύπου και ηλεκτρονικού υλικού από τα «Στρουμφάκια» γιατί είναι από σόι μπλε, ενώ όσοι κατέχουν κασκόλ της Μπάγερν Μονάχου παρακαλούνται να τα καταστρέψουν για να μην έχουν προβλήματα με τον Νόμο.

Όσα προϊόντα τέλος φέρουν την ένδειξη "made in Germany" αυτομάτως γίνονται ελληνικά με προστατευμένη ονομασία προέλευσης.

Μικρός Οδυσσέας

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα