Δανέλλης σε Θεοδωράκη: Θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης

Σε οριστική ρήξη φαίνεται πως οδηγούνται Ποτάμι και Σπύρος Δανέλλης, μετά την απάντηση που έδωσε ο βουλευτής Ηρακλείου στη Σεβαστουπόλεως ότι, τελικά, θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Η απόφαση Δανέλλη, που πηγαίνει κόντρα στη γραμμή του Ποταμιού για καταψήφιση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ δόθηκε πριν λίγα λεπτά, ενώ ο βουλευτής του κόμματος, που ουσιαστικά αποτελεί πλέον "ξένο σώμα" αναμένεται, σύμφωνα με ορισμένες πηγές

της Σεβαστουπόλεως, ότι θα διαγραφεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα. Αυτό, άλλωστε, είχε δηλώσει ξεκάθαρα ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού και βουλευτής, Γιώργος Μαυρωτάς, όταν σχολίασε (μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι) πως είναι μονόδρομος η έξοδος Δανέλλη από τη στιγμή που ο ίδιος αποφασίσει να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης.

Το πρεσάρισμα του Ποταμιού προς το βουλευτή Ηρακλείου ήταν ασφυκτικό, στη διάρκεια των τελευταίων ωρών. Είναι χαρακτηριστικό ότι νωρίς το απόγευμα ο κ. Θεοδωράκης συνάντησε τον κ. Δανέλλη, στον οποίο και ξεκαθάρισε ότι η θέση της Σεβαστουπόλεως είναι να μην παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Πηγή:capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα