Θεοδωράκης σε Δανέλλη: Μέχρι το βράδυ περιμένω απάντηση για το τι θα πράξεις

Ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά το με μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά στη διαδικασία παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ραντεβού του κ. Θεοδωράκη με τον κ. Δανέλλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της Σεβαστουπόλεως, ο επικεφαλής του Ποταμιού έδωσε τελεσίγραφο στο βουλευτή του κόμματος να ξεκαθαρίσει μέχρι το βράδυ την τελική θέση του. Όσον αφορά, δηλαδή, στο τι θα πράξει κατά την ψηφοφορία της Τετάρτης κι αν θα δώσει ή όχι ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Σύμφωνα

με πληροφορίες, ο Σταύρος Θεοδωράκης ασκεί (όπως έπραξε και στο τετ α τετ με τον βουλευτή) ασφυκτική πίεση στον Σπύρο Δανέλλη προκειμένου να κινηθεί στην επίσημη γραμμή της Σεβαστουπόλεως και να μη δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Σεβαστουπόλεως, προκειμένου να πείσει τον βουλευτή της, διαμηνύει ότι Θεοδωράκης και Μαυρωτάς θα καταψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών εάν ο Δανέλλης δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Υπό αυτό το πρίσμα, πηγές του Ποταμιού ανέφεραν στο Capital.gr, ότι είναι πιθανό ο Σπύρος Δανέλλης να μην υπερψηφίσει την πρόταση Τσίπρα για ψήφο εμπιστοσύνης. Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος του Ποταμιού και βουλευτής, Γιώργος Μαυρωτάς, ανέφερε (μιλώντας στο ραδιόφωνο του Σκάι) πως ο Σπύρος Δανέλλης δεν έχει πάρει τις τελικές αποφάσεις του για το τι θα πράξει. Ωστόσο, σε περίπτωση που τελικά δώσει ψήφο εμπιστοσύνης "θα ήταν μονόδρομος να τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού".

Πηγή: capital.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα