Μπουτάρης, ο γκομενιάρης!

Φραστική επίθεση του δημάρχου Θεσσαλονίκης προς τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της παράταξης “ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ- Οικολογία στην πράξη” , Χρήστο Μάτη. Ο τελευταίος είχε το θράσος να ζητήσει εξηγήσεις για τη μετάβαση του Δημάρχου στο Βόλο με αφορμή την έγκριση της σχετικής δαπάνης.

Όταν ρώτησε ο Μάτης αν ο Δήμαρχος με την Αντιδήμαρχο κινήθηκαν με ένα ή με δύο αυτοκίνητα, η πληρωμένη απάντηση ήταν «με τρία». Ο κος Μπουτάρης

αρνήθηκε να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις, γιατί όπως είπε ενδέχεται να είχε και «γκόμενα στο αμάξι».

Στη συνέχεια αφού επέπληξε τον δημοτικό σύμβουλο (ο οποίος παραμένει σε όλη τη διάρκεια του περιστατικού ευγενής) λέγοντας του «εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα» τον νουθετεί να βάλει την ηθική του και το προσωπικό του ύφος εκεί που ξέρει!!!

Σημαίνοντα πρόσωπα της αυτοαποκαλούμενης κεντροαριστεράς, των «left liberals» που λένε και στα χωριά τους, έχουν όλο το προηγούμενο διάστημα αναφερθεί ονομαστικά στον Δήμαρχο, ως τον άνθρωπο που μπορεί να αναγεννήσει την «παράταξη».

Σαφώς και δεν πρόκειται κανείς να πει ή να γράψει ότι ο δήμαρχος «κάνει μαγκιές», το παίζει «κουτσαβάκι» ή να θιχτεί από τα «γαλλικά» του.

Για την ιστορία αναφέρουμε ότι η σχετική δαπάνη εγκρίθηκε από την πλειοψηφία που ελέγχει ο κος Μπουτάρης…

Μ.Ο.

Keywords
Τυχαία Θέματα