Αποχαιρέτα την, την Αλεξάνδρεια που χάνεις...

13:36 9/6/2019 - Πηγή: Antinews

Τώρα που το καραβάνι των αυτοαποκαλούμενων αριστερών, προοδευτικών δυνάμεων, με όλη την πραμάτεια του, τους κουκουλοφόρους, τους τοξότες του Συντάγματος, τους λαθρομετανάστες και τους Ρουβίκωνες ξεμακραίνει μέσα στο ερημικό τοπίο της καταστροφής, που άφησε πίσω του, χάθηκαν και τα σκυλιά που αλυχτούσαν, όταν το καραβάνι ξεμάκραινε χωρίς προορισμό.

Ήταν οι ίδιοι τα σκυλιά που αλυχτούσαν το καραβάνι προβοκατόρικα, γιατί παιδιόθεν δεν θυμάμαι ποτέ τους αριστερούς να μην βρίζουν όποιον δεν ήταν ομοϊδεάτης του. Ώσπου να του δημιουργήσουν ενοχική συμπεριφορά, για κάτι που δεν ευθυνόταν. Με απόλυτη

στόχευση την κατάληψη της εξουσίας.

Οι ιστορικές και πολιτικές συγκυρίες και η ντόπια οικονομική ολιγαρχία, που διέβλεψε ενδοτικότητα στην συμπεριφορά τους, που εξυπηρετούσε καλύτερα τα συμφέροντά τους, τους την παρέδωσε.

Εξουσιολάγνες και ιδεοληπτικοί, χωρίς πολιτικό προσανατολισμό και πρόγραμμα, πειραματίσθηκαν με την πρώτη φορά αριστερά να γίνεται η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης. Εξαθλιώνοντας το λαό, που έζησε περιόδους απόγνωσης και απελπισίας.

Καλλιέργησαν τον ηγεμονισμό, την κομματοκρατία, τον ευτελισμό των αξιών της Δημοκρατίας, την φαυλότητα και την μισαλλοδοξία. Επένδυσαν στο διχασμό και στο εμφυλιοπολεμικό σύμπλεγμα των Νεοελλήνων και ανέσυραν από τα χρονοντούλαπα της ιστορίας σκελετούς του εμφυλίου. Οπισθοδρομώντας την πατρίδα και το φρόνημα των Ελλήνων. Δρώντας συμπλεγματικά, ρεβανσιστικά και ανιστόρητα.

Ο Ελληνικός λαός ευτυχώς αντιστάθηκε και αγανακτισμένος έδιωξε τον εσμό των ανικάνων και των τυχάρπαστων που τον κυβερνούσαν, γιατί αποδείχθηκαν πυγμαίοι στην πολιτική και επισώρευσαν μόνο δεινά στην πατρίδα.

Αλλά το καραβάνι τους δεν είναι θαρραλέο. Γιατί ακόμη και στην συντριπτική ήττα τους, χρησιμοποιούν την τρομολαγνεία ως μέσο διαφυγής από τις ευθύνες τους.

Σαν έξαφνα, ώρα μεσάνυχτα, ακούσθηκε ο αόρατος θίασος να περνά και να απομακρύνεται, γιατί τα έργα του απέτυχαν, τα σχέδιά του βγήκαν όλα πλάνες και ανώφελα θρηνεί, μα δεν ήταν έτοιμος από καιρό, σα θαρραλέος, να αποχαιρετήσει την Aλεξάνδρεια που χάνει.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα