Ο εντυπωσιακός γάμος Τζώρτζογλου-Μαριόλα σε φωτογραφίες!

13:25 9/6/2019 - Πηγή: iPop
Ο γάμος Τζώρτζογλου-Μαριόλα είχε λίγο από όλα! Ένα αγαπημένο ζευγάρι, λαμπερούς καλεσμένους και ένα κρητικό γλέντι!

Ναι, ο γάμος Τζώρτζογλου-Μαριόλα έγινε στην Κρήτη το απόγευμα του Σαββάτου. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης στον Ιερό Ναό του Τίμιου Σταυρού στο Ακρωτήρι Χανίων στην παραλία, σε χώρο που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα και η ατμόσφαιρα ήταν ιδανική.

Και οι

δύο ήταν ντυμένοι στα λευκά ενώ αυτή που σίγουρα έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η Σοφία Μαριόλα. Ο Στράτος Τζώρτζογλου απ’ τη μία επέλεξε ένα λευκό κοστούμι και ταίριαζε με τη νύφη που είχε δίπλα του. Η νύφη δε… ήταν κάτι παραπάνω από σέξι! Επέλεξε ένα λευκό νυφικό με δαντέλες και πολλές διαφάνειες σε διάφορα μέρη του σώματος.

Το μπούστο ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό, το μακιγιάζ της ήταν σε πιο ήπιους τόνους και η ίδια δεν σταμάτησε να χαμογελά.

Κουμπάρα του ζευγαριού ήταν η Βάνα Μπάρμπα, η οποία λίγο πριν το μυστήριο είχε κάνει τις δηλώσεις της στο «Έλα Χαμογέλα» για τον γάμο και όσα συνέβησαν στο χθεσινοβραδινό πάρτι του ζευγαριού.

Ο Στράτος είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο γνωριζόμαστε πάνω από 30 χρόνια, και έχουμε περάσει δύσκολες στιγμές μαζί. Βλέπω ένα ζευγάρι που ούτε για μία στιγμή δεν τους έχει κυριεύσει το άγχος, δεν έχουν γκρινιάξει, τίποτα. Αυτό είναι το μαγικό μαζί τους

Ο Στράτος Τζώρτζογλου σε συνέντευξή του στο Πρω1νό πριν από μερικές μέρες είχε πει πως πήρε την απόφαση να ξαναπαντρευτώ γιατί όταν μπορέσει κάποιος να θέλει να ξαναγεννηθεί και να του ξυπνήσει κάποιος τη διάθεση να είναι δημιουργικός αυτή είναι η ουσία.

«Η Σοφία με κάνει να θέλω να είμαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Η αγνότητα που έχει είναι κάτι που με συγκινεί γιατί συνδυάζεται με ομορφιά και με καλό μυαλό», είχε πει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για την αγαπημένη του και πλέον τη σύζυγό του!

Δείτε επίσης:

Οι πρώτες δηλώσεις Χατζίδου-Παύλου και η δημόσια συγγνώμη της τραγουδίστριας

Το άρθρο Ο εντυπωσιακός γάμος Τζώρτζογλου-Μαριόλα σε φωτογραφίες! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα