Από τη μύγα ξύγκι...

Είναι μια νεοσύστατη κυβέρνηση.

Σε μια χώρα χρεοκοπημένη με οικονομική εποπτεία των δανειστών για εκατό χρόνια στενής οικονομικής επιτήρησης.

Που παρέλαβε από μια κυβέρνηση αναρχοάπλυτων ένα ρημαδιό, μια κοινωνία οικονομικά καθημαγμένη, ηθικά διχασμένη, απαισιόδοξη και ρημαγμένη, με βαθιές και ανεπούλωτες πληγές.

Ένα κράτος άναρχο και ανοργάνωτο, που οι δομές του αν δεν έχουν καταστραφεί, υπολειτουργούσαν.

Πανεπιστήμια άνδρα παρανομίας, παρεμβατική και κατευθυνόμενη δικαιοσύνη, κέντρα φιλοξενίας αλλοδαπών αληθινή κόλαση.

Δ.Ε.Η. από κερδοφόρα σαν η μεγαλύτερη επιχειρηματική

μονάδα στην Ελλάδα με τους περισσότερους εργαζόμενους και τον μεγαλύτερο σε αξία εξοπλισμό, ανίκανη να λειτουργήσει αποτελεσματικά και να παρέχει ηλεκτρικό ρεύμα ως κοινωνικό αγαθό, με δισεκατομμύρια παθητικό.

Η απεικόνιση της απόλυτης καταστροφής, σε ένα τοπίο προδιαγεγραμμένης και προαναγγελμένης αποτυχίας, από εγχειρήματα ιδεοληπτικών και μαθητευόμενων μάγων του τσίρκου της αριστεράς.

Η κυβέρνηση δεν απεικονίζει τη νίκη μιας μερίδας πολιτών κατά των πολιτικών αντιπάλων τους, όσο ανίδεοι και εμπαθείς κυβερνήτες και αν ήταν οι απερχόμενοι, με ρεβανσιστικές διαθέσεις. Όσοι περισσότεροι χωράμε σε μια παράταξη τόσο και καλύτερα.

Γι’ αυτό μη δυσανασχετείτε στις όποιες επιλογές της κυβέρνησης. «Αρχή άνδρα δείκνυσι». Γιατί κανείς δεν έβγαλε όσο και αν προσπάθησε από τη μύγα ξύγκι. Για να γυρίσει ο ήλιος της προόδου θέλει δουλειά πολλή. Και μεγαλύτερη προσήλωση και αποφασιστικότητα στο σχεδιασμό και την υλοποίηση των στόχων.

Οι επαγγελματίες της αβάσταχτης διαμαρτυρίας είναι λογικό να μην ικανοποιούνται ούτε και στον παράδεισο.

Αλλά στο τέλος και αυτοί αποβάλλονται από την κοινωνία. Σαν μορφή κοινωνικού αυτοματισμού και άμυνας, αλλά και αυτοκάθαρσης της κοινωνίας, από δηλητηριασμένα μυαλά και τις αφόρητες πρακτικές τους.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα