Απίστευτο: Ο Κασιδιάρης χτύπησε τον Δένδια στην Βουλή

Άγριο επεισόδιο ανάμεσα στον Ηλία Κασιδιάρη και το Νίκο Δένδια σημειώθηκε το μεσημέρι κατά την έναρξη της συζήτησης στη Βουλή για το πολυνομοσχέδιο.

Κατά πληροφορίες υπήρξε ανταλλαγή χειροδικιών ανάμεσα στους δύο βουλευτές, με την κόντρα να ξεκινάει από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής,

επειδή ο Νίκος Δένδιας… πέρασε από μπροστά του όταν αυτός μιλούσε.

Όταν ξεκίνησε το επεισόδιο η απευθείας μετάδοση της συνεδρίασης από το κανάλι της Βουλής διεκόπη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής μιλούσε από τα έδρανα με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να περνά από μπροστά του. «Μη περνάς από μπροστά μου δεν βλέπει ότι μιλάω» φέρεται να είπε ο Ηλίας Κασιδιάρης με τον Νίκο Δένδια να σταματά και να του ζητά το λόγο.

Η κίνηση αυτή προκάλεσε νέα αντίδραση από τον χρυσαυγίτη βουλευτή που επανέλαβε «όταν μιλάω εγώ, ρε, δεν θα περνάς από μπροστά μου».

Οι βουλευτές που βρίσκονταν στην αίθουσα να καταγγέλλουν ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης απώθησε βίαια τον βουλευτή της ΝΔ και οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες τον «έλουσαν» με μπουκάλια με νερό με τουλάχιστον δύο εξ αυτών, τον Ηλίας Λαγό και τον Χρήστο Παππά να κινούνται απειλητικά προς το μέρος του κ. Δένδια.

Όταν η εικόνα επανήλθε ακούστηκε ο προεδρεύων της συνεδρίασης Μάκης Μπαλαούρας να φωνάζει «αποβάλλεται ο κ. Κασιδιάρης. Η φρουρά να βγάλει έξω τον κ. Κασιδιάρη».

Δένδιας: Έτσι μου επιτέθηκε ο Κασιδιάρης

Τα όσα έγιναν μέσα στην ολομέλεια, όταν δέχθηκε την απρόκλητη επίθεση από τον Ηλία Κασιδιάρη και τους άλλους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, περιέγραψε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Νίκος Δένδιας.

«Μόλις τελείωσε η συζήτηση για το επείγον περνάω μπροστά από τα έδρανα της Xρυσής Αυγής για να βγω από την ολομέλεια. Την ώρα που μιλούσε ο κύριος Κασιδιάρης μου λέει »που πας ρε γιατί περνάς από μπροστά μου όταν μιλάω». Γυρίζω να το κοιτάξω, με σπρώχνει με τα δύο χέρια και αρχίζει να φωνάζει «σήκω φύγε από δω ρε». Συνεχίζω να μην φεύγω και κινείται να μου επιτεθεί. Τον μαζεύουν κάποιοι, άλλοι τον πιάνουν και τον σπρώχνουν προς τα πίσω. Αυτός αρχίζει να πιάνει μπουκάλια να εκτοξεύει νερά και ότι άλλο έβρισκε. Θεώρησα ότι το σωστό ήταν να μην μετακινηθώ από κει διότι αν το έκανα σημειολογικά αυτό θα σήμαινε κάτι. Έμεινα εκεί και συνέχισε να με βρίζει και εμένα και το Σαμαρά και τον Βορίδη. Μας έβριζε σχεδόν το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της χρυσής Αυγής, πετάγανε μπουκάλια νερά και οτιδήποτε άλλο».

Γεωργιάδης για χειροδικία Κασιδιάρη σε Δένδια: Η Χρυσή Αυγή παράσχει μεγάλες υπηρεσίες στους Τσίπρα-Καμμένο

«Ο κ. Κασιδιάρης περίμενε την ευκαιρία να προκαλέσει φασαρία για να αλλάξει την ατζέντα», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στο πρωτοφανές περιστατικό ανάμεσα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής και τον Νίκο Δένδια στην Βουλή.

«Να μην μιλάμε για τον συνταξιούχο που θα χάσει τη σύνταξή του, να μην μιλάμε για την κατάργηση του ΕΚΑΣ που φέρνει πρώτη φορά η Αριστερά, να μην μιλαμε για τη μείωση του αφορολογήτου στο μισό από αυτό που δήθεν θα παραιτείτο ο Τσακαλώτος, να μην μιλάμε για την επιτροπεία με το άρθρο 15 του ΔΝΤ το οποίο καθίσταται με την υπογραφή της αριστεράς ο απόλυτος δερβέναγας της χώρας», ειπε τονίζοντας ότι υπογράφουν το ΔΝΤ να είναι εκείνο που θα δίνει τον έλεγχο σε οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση για το ποια κοινωνική πολιτική θα ασκεί .

«Έρχεται ο Κασιδιάρης, η Χρυσή Αυγή να παράσχουν μεγάλες υπηρεσίες στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο προσπαθώντας να αλλάξουν την ατζέντα», τόνισε ο κ. Γεωργιάδης. «Δεν πρέπει να τους αφήσουμε, πρέπει να καταλάβει ο κόσμος τι γίνεται αυτή την εβδομάδα», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

«Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα αίσχη, αυτά τα φριχτά πράγματα που φέρνει ο Τσίπρας και ο Καμμένος που δεν ντρέπονται οι βουλευτές που παν και τα ψηφίζουν. Είχαν και τα μούτρα να πηγαίνουν στην πλατεία των Αγανακτισμένων», είπε ο κ. Γεωργιάδης και συνέχισε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους: «Όσο σκέφτομαι κύριοι ότι ο Τσακαλώτος ήταν στην πλατεία των Αγανακτισμένων με τον Κατρούγκαλο και φώναζαν να καεί η Βουλή. Γιατί μην ξεχνάτε, ο Κασιδιάρης και η Χρυσή Αυγή τέκνο της πλατείας των Αγανακτισμένων είναι. Από εκεί γεννήθηκε η Χρυσή Αυγή και μπήκε στη Βουλή».

Πηγή: eleftherostypos.gr

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα