Αντίο Ευρώπη με αποδοκιμασίες στον Πειραιά

Πιο πολύ κι από τα χαμένα εκατομμύρια της πρόκρισης , πιο πολύ κι από την ισοπαλία , τον πρόεδρο του Ολυμπιακού πόνεσε ένα σύνθημα που ακούστηκε με το σφύριγμα του τέλους του αγώνα με την Ντνίπρο : «Εεεε οοο αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό».

Τον κόσμο του Ολυμπιακού δεν μπορεί να τον ξεγελάσει κανείς . Η χθεσινή εικόνα των ερυθρολεύκων μετά τα πρώτα 15’ όταν

και είχε έρθει το 1-0 δεν ήταν αναμενόμενη από κανέναν. Η ελληνική ομάδα δέχθηκε ένα αστείο γκολ που ουσιαστικά την καταδίκασε και αν δεν ήταν ο Ρομπέρτο δύσκολα θα απέφευγε τον διασυρμό από μια ομάδα που κάνει την μεγαλύτερη υπέρβαση στην ιστορία της αποκλείοντας τον Ολυμπιακό.

Ο Βίκτορ Περέιρα το βράδυ της Πέμπτης έχασε τη μια «ζωή» απ αυτές που είχε στη διάθεσή του και του απομένουν ακόμη δυο στον πάγο του Ολυμπιακού. Μια στο Κύπελλο και μια στο πρωτάθλημα. Κι επειδή προηγείται το Κύπελλο και περιμένει η ΑΕΚ (πιθανότατα στις 11/3) αν τη χάσει κι αυτή πολύ δύσκολα θα τον δούμε στη φιέστα του πρωταθλήματος που κατά πάσα πιθανότητα θα γίνει και φέτος στο Φάληρο μετά την τιμωρία των πρασίνων με μείον τρεις βαθμούς λόγω των επεισοδίων στο ντέρμπι της Λεωφόρου.

Διαβάστε περισσότερα

Keywords
Τυχαία Θέματα