Αντί να απειλεί ο Τσοχατζόπουλος ας δώσει ονόματα!

Είναι πράγματι σκληρό να προφυλακίζονται μητέρες ανήλικων παιδιών. Είναι σκληρό να κλείνουν σπίτια και η μισή οικογένεια να βρίσκεται στη φυλακή.

Από αυτή την άποψη, και σεβόμενοι τα ανήλικα παιδιά και εγγόνια του Άκη Τσοχατζόπουλου, τον συμπονούμε.

Από την άλλη, όμως, θα έπρεπε να γνωρίζει ο πρώην υπουργός πως όταν παίζεις με τη φωτιά υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να καείς. Και θα πρέπει στις δηλώσεις που έκανε για τις προφυλακίσεις της Αρετής Τσοχατζόπουλου

και της Βίκης Σταμάτη, να είναι πιο φειδωλός. Καταλαβαίνουμε την αγωνία του, το γεγονός ότι είναι με την πλάτη στον τοίχο και το ότι από τα σαλόνια βρέθηκε στ΄αλώνια. Δεν είναι εύκολο να αποδεχθείς ότι από τα 500 τ.μ. με θέα την Ακρόπολη, βρίσκεσαι στα 10 τ.μ. με θέα τα κάγκελα της φυλακής.

Σε καμιά από τις δηλώσεις του, δεν μας εξηγεί πώς βρέθηκαν τόσα λεφτά και τόσα ακίνητα. Πώς ξαφνικά ο κ. Τσοχατζόπουλος διάγει βίο εξαιρετικά πλούσιο, τόσο αυτός όσο και ολόκληρη η οικογένειά του. Και πώς κατηγορείται με στοιχεία ότι είναι ιδιοκτήτης υπεράκτιων εταιρειών.

Αντί ο πρώην υπουργός να βλέπει συνωμοσίες και φαντάσματα, ύπουλο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ να τον εξοντώσουν και άλλα τέτοια φανταστικά σενάρια, ας βρει τρόπους να απαντήσει σε όλα τα παραπάνω. Κι αντί να απειλεί ότι θα κάνει αποκαλύψεις, ας δώσει κι άλλα ονόματα. Όλων αυτών που πριν και μετά από εκείνον πήραν μίζες ή έγιναν κολλητοί με τους εμπόρους όπλων.

Την κόρη και σύζυγό του αυτός τις έμπλεξε και πληρώνουν οι γυναίκες αυτές και τα παιδιά τους, τις λαμογιές του Ακη. Αποδέχθηκαν φυσικά κι αυτές τα βρόμικα χρήματα, επομένως έχουν τη δική τους ευθύνη.

Λίγος σεβασμός, λοιπόν από αυτούς που κατέκλεψαν το κράτος και έγιναν ξαφνικά από φτωχαδάκια, κροίσοι. Η αλλαζονική συμπεριφορά δεν κάνει σε κανένα από την οικογένεια Τσοχατζόπουλου καλό. Στο κάτω – κάτω αν έχει ο κ. Ακης το σθένος ας τα πάρει όλα πάνω του και ας μείνουν ελεύθεροι οι συγγενείς του.

Ολόκληρη η δήλωση του κ. Τσοχατζόπουλου από τον Κορυδαλλό έχει ως εξής:

“Μπροστά στις κάλπες που βρίσκονται πλέον οι Έλληνες πολίτες, απαιτούν αλήθεια, ειλικρίνεια, φως παντού και για όλους, αυτοκριτική και ανάληψη ευθύνης από τον καθένα για τη στάση και το έργο του μέχρι τώρα.

 

Ερωτώ, λοιπόν, σήμερα ξανά: Αποδέχονται οι σημερινές ηγεσίες των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να συνεχίσουν και να επεκτείνονται μάλιστα οι πρακτικές «ανθρωποφαγίας» και εξόντωσης, πολιτικά, κοινωνικά, ηθικά, ακόμη και βιολογικά, των κομματικών αντιπάλων;

 

Είμαι βέβαιος και πάλι ότι θα καταδικάσουν όλοι απερίφραστα τέτοιες πρακτικές. Στην πράξη όμως άλλα έκαναν, όπως τους αποκάλυψε η Δικαιοσύνη με την τελεσίδικη απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου τον Αύγουστο του 2011, όταν κήρυξε απαράδεκτη και ανυπόστατη την άσκηση ποινικής δίωξης της Βουλής για παθητική δωροδοκία εναντίον μου. Τότε που με τις εσωκομματικές τους πλειοψηφίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χειραγώγησαν από κοινού το σύνολο σχεδόν του Κοινοβουλίου. Άρα στην πράξη προω

Keywords
Τυχαία Θέματα